Borlänge

Nästa resa blev Borlänge. Jag och Carro tog bilen dit... Oj, shit vad varmt det var därborta! Men vi hade det trevligt. Gick på Kupolen, åt glass, drack rosévin, badade i poolen som fanns på hotellet o.s.v. Jag hittade lite kläder också., bland annat en lila lite mer höstig tröja :).

På tal om ingenting.... Snart är mina semesterveckor slut och på måndag blir det till att gå till Treklövern igen! och jag kan väl säga att det känns både bra och dåligt. Det har verkligen varit två väldigt bra veckor (förutom första semesterdagen på akuten, haha!) och endast några få droppars regn, skönt (fast jag är lite rädd för alla skogsbränder som skapats i Sverige). Fast å andra sidan måste jag få lite bättre rutiner på saker och ting nu känner jag. Och det är ju lite trevligt att träffa alla igen.

Annars har jag idag träffat både farmor och mormor hemma hos mormor (farmor och mormor umgås lite ibland). Det var trevligt! Vi fikade och pratade om allt och ingenting. En bra dag förutom att jag nu sitter med en ganska jobbig ångest som jag dessutom inte vet varför jag har. Men aja, det känns väl förhoppningsvis bättre i morgon!

Gillar

Kommentarer

Hannas krypin
Hannas krypin,
VIlken mysig tripp ni hade!hannafialotta.blogg.se
aflyingbutterfly
aflyingbutterfly,
Ja riktigt mysig! 😊 nouw.com/aflyingbutterfly
Amanda Persson
Amanda Persson,
låter som ni fick det jättehärligt 😊aperssons.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229