Blixtar och dunder...

Det blixtrar och dundrar här just nu (och har gjort ett bra tag). Det är något jag är hemskt rädd för ... eller egentligen stör inte mullret mig, bara om styrkan på mullret är hårt, då är oftast blixten nära. Det som är allra värst är alltså blixten, jag hatar blixten just för att den får mig att rycka till ganska hårt så fort det blinkar, det spelar ingen roll vart jag sitter eller när det blixtrar.. Jag ser varenda en.. T o m kamerablixtrar kan få mig att rycka till. Ja, jag undrar vad det kommer i från. Och ja, ni undrar väl då också varför jag sitter vid datorn. Jo så här är det, den är redan laddad så jag har ingen kontakt i. Batteriet liksom. Jag intalar mig också att det därför är en väldigt liten risk att blixten slår ner i datorn. Fast ja, som sagt intalar mig det i alla fall! så nu har jag stängt in mig i sovrummet då jag har en stor väldigt mörkläggande rullgardin, den skymmer alltså blixtarna. Hörde just att jag fick ett meddelade vågar inte gå och kolla, haha!

När vi var i Bulgarien åt vi på en restaurang i ett tält på en strand vid vattnet, det var fint väder när vi kom dit, men när vi väl skulle äta vår mat började dock ovädret. Alltså jag var livrädd... Jag åt väl inte mer än två - tre tuggor... För vid sista tuggan så blixtrade det till rejält, så pass att jag ryckte till och körde gaffeln halvt i munnen och halvt i mungipan... Inte nog med det samtidigt då detta hände lyckades jag skjuta iväg ris på de bakom mig, hahahaha! ja, det var minsann en minnesvärd kväll!

Sigge han ligger helt bekymmerslös och snarkar i soffan... Han är då inte rädd, fast det är rätt skönt faktiskt. Då vet jag att han klarar sig själv om jag inte skulle vara hemma när det åskar.

Gillar

Kommentarer

Lina
Lina,
Sv; åh tack ska du ha! Vad glad jag blir att få höra att du tyckte jag blev fin i håret efter klippningen! 😊knaset.blogg.se
Anita
Anita,
Usch för oväder...!!siliiins.blogg.se
aflyingbutterfly
aflyingbutterfly,
Ja inte är det trevligt inte :/nouw.com/aflyingbutterfly
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229