Bättre!

Hej och hå! nu har illamåendet och ångesten börjat tona ner sig (tack och lov!). Det är så hemskt när man mår sådär riktigt illa, så nu fungerar det att äta och dricka som vanligt igen. Elin kom som sagt i fredags och det var verkligen så behövligt, hon fick mig på mycket bättre humör och jag kunde släppa allt för ett tag och fortfarande känns det mycket lugnare nu än innan.

Det var alltså massa blanketter som skulle fyllas i och skickas vidare, samt papper som kom hem i brevlådan med inte allt för roliga texter, som känns alltför personliga att ta upp här som fick min kropp och hjärna att gå lite bananas! eftersom att jag har en ångestproblematik (som jag dock inte heller vill berätta mer i detalj) så tar den ibland över lite för mycket då jag får svårt att bromsa den. Som när jag gick på högskolan blev pressen och ångesten över allt som skulle hinnas med så stor att jag till slut fick panikångest som hade varit borta under flera år, och började kräkas p.g.a. ångesten. Ja, så kan det vara. Nog om den saken.

Idag har jag hittills inte gjort så mycket. Dragit mig upp ur sängen. Jag tror inte mitt virus har släppt helt ännu då jag fortfarande blir täppt emellanåt, ligger på febergräns ibland och en trötthet som jag inte alls orkar med. Jag hoppas att den försvinner snart så att jag kan börja träna igen. Träna och kanske faktiskt få komma in i en regelbundenhet utan att bli sjuk hela jävla tiden. Ursäkta språket men jag blir så less! för jag väntar alltid minst tre fyra dagar efter att jag blivit frisk till att börja träna igen, så jag kan inte påstå att jag börjar för fort... Näe nu får min kropp ta och skärpa sig. Detta börjar som sagt bli otroligt tröttsamt!

Och snart ska jag nog ta mig till Nygården, de har öppet till fem idag och jag har varit där väldigt lite på sistone då jag inte har orkat. Så ska väl åka dit och heja på lite folk har jag tänkt. Hoppas ni får en trevlig söndag och en fin alla hjärtans dag. Själv tänker jag bojkotta kärleken i dagen och fira alla krossade hjärtans dag... Det känns då i alla fall lite bättre! haha.
Hörs!
Gillar

Kommentarer

Ztinas - Motivation att följa dina drömmar
Härligt att du börjar må lite bättre nu 😊ztinas.spotlife.se
Anita
Anita,
Skönt att det går åt rätt håll..!!siliiins.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229