Bättre!

Jag försökte tänka att "det kommer att vända, det kommer att bli bättre igen". Fast att inte veta när var lite skrämmande. För fy fan vad mörkt det har varit i mitt liv. Nog för att mitt mående kan vara en bergochdalbana... Men ja usch.

Hursomhelst så har det för ca en vecka sedan börjat kännas bättre.

Nu tycker jag att våren kan komma på riktigt, till veckan om det fortfarande gäller så ska det vissa dagar bli riktigt varmt. Tiden går så fort tycker jag, det känns som att det var nyårsafton igår typ... Jag ser framemot en varm sommar och hoppas att vädergudarna gör detsamma!

Jag dricker nästan alltid te på Treklövern (se så fint allt matchar i rött ;)). Hemma dricker jag det väldigt sällan, men i fredags frös jag som bara den så då värmde det gott när jag satt i soffan framför tv:n och tittade på Desperate Housewives. Tänka sig att jag inte såg det när den gick på riktigt, jag kollade ju ändå på det mesta... Men, men jag tar igen det nu istället :).

Annars då, jo min katt har snart ätit medicin i en vecka nu då han har en parasit i magen. Det blir en vecka till och sen är det äntligen över. Jag måste; sterilisera liksom sprita allt där han tycker om att vara, tvätta bland annat kläder i 60 grader där en ny outfit byts varje dag. Ska jag någonstans så byter jag till vardagskläder och när jag kommer hem så hoppar jag återigen i kläderna som jag hade på mig innan vardagskläderna. Det och lite till. Ett litet projekt ,med andra ord.

Nä nu ska jag sova. Det har alltid en liten tendens att bli för sent...

God natt!

Gillar