Ångest!

Idag när jag gick till Treklövern sken solen och för första gången detta år så fick jag en härlig vårkänsla! Jag räknar ner, snart är vi i mitten på februari. Det ska bli så skönt när snön försvunnit, jag orkar inte med mer snö nu!

Jag har mått dåligt i några dagar nu, må det vända please! Ångesten som gnager ända in i ryggmärgen... Jag vill helst bara dra täcket över huvudet och göra ingenting... Men det går ju inte. Nä, det är bara att fortsätta att hålla näsan över vattenytan.. Någon gång kommer det ju att vända.

Och för att försöka hålla ångesten i schack så är det bra att ha saker att göra. Igår var jag lite kreativ och bestämde mig för att göra chokladbollar. Jag bakar aldrig hemma men det var lite terapeutiskt sådär :).

Ibland är det så himla skönt att bara sätta sig med en kopp te i soffan (och ja tesilen har legat på tekannan). Det blev jordgubbar med gräddsmak, oöppnat och verkligen jättegott! sen älskar jag tekoppen som jag fick av min storasyster i julklapp, så stor och härlig att värma händerna på.

I morgon blir det till att stå i caféet, det är bra då finns det inte så mycket utrymme till att tänka då. Jag tror dock att denna vecka kan bli rätt bra ändå om man bortser från mitt mående.. Träffa vänner, besöka farmor, Nygården o.s.v. Återkommer!

Gillar

Kommentarer

Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Men fyy! Skickar alla världens kramar till dig hjärtat <3matildaberlin.se
aflyingbutterfly
aflyingbutterfly,
Tack i efterskott <3nouw.com/aflyingbutterfly
Evahle - en blogg om psykisk hälsa
Ska bli så skönt med vår. Hoppas du snart mår bättre fina du <3evahle.se
aflyingbutterfly
aflyingbutterfly,
Åh, tack! det hoppas jag med. <3nouw.com/aflyingbutterfly
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229