Ålderskris deluxe!

Inga pengar har dykt upp ännu (och jag som vill köpa vårskor!!!). Mitt liv är väl inte jättespännande direkt, allra helst inte nu. En känsla av att det går både långsamt och snabbt på samma gång. Jag tror att jag är inne i en riktig ålderskris just nu, haha. Visserligen har jag det varje år men nu är det lite extra, jag blir hela 28 år i år!!! Fast nu har jag nyligen fyllt 27 år men ändå... Årsmässigt blir jag 30 om 2 år - om 2 år!!! Jisses! och snart sitter jag där som en 50 åring, som har levt halva mitt liv och lever på dösidan (som min mamma brukade säga), haha!!! När jag var liten så ville jag gärna bli vuxen fort, och jag älskade att fylla år för då blev man ett år äldre. Nu när jag är vuxen, (ungdomen är väl förbi?) skulle jag vilja vara lite yngre och gärna stanna min ålder ;). Tänk så annorlunda det kan bli. Nog tjatat om detta ångestframkallande ämne. Yeejjj!

Igår var jag på ett möte för att sedan knalla till FK för att få svar på lite frågor angående min inkomst, dock inte runt mitt ekonomiska trassel för närvarande (riktiga klantar må jag säga). Det är jobbigt att behöva planera varenda inköp i minsta detalj så att jag inte sitter där utan pengar helt plötsligt, suck!

Hursomhelst efteråt träffade jag Josefina och busungarna :) de är allt för goa! så glada och snälla små pojkar. Och idag har jag haft KBT, varit på Nygården och handlat. Snart ska jag göra rent i badrummet vilket får bli mitt sista projekt idag, men imorgon blir det tvättning vilket är bland det tråkigaste som finns fast först ska jag sooova ut! mot kvällningen ska jag dock träffa Monica vilket i alla fall är någonting trevligt.

Gillar

Kommentarer

Carina
Carina,
Ha en underbar fredag! Unga du!! 😊 kram!www.carinaholst.blogg.se
aflyingbutterfly
aflyingbutterfly,
Hihi, ha en underbar helg! 😊 Kramnouw.com/aflyingbutterfly
Christer Holm
Christer Holm,
jag fyllde 37 för inte så länge sen och känner lite åldersnoja 😋
www.christerholm.nu
aflyingbutterfly
aflyingbutterfly,
Åldersnoja är aldrig kul, trots att alla säger att livet har sin tjusning i alla åldrar. Det vette sjutton alltså... Haha 😉nouw.com/aflyingbutterfly
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229