31 år

I lördags var det min födelsedag. Jag har inte riktigt tagit in att jag är 31 år än, haha! det känns inte helt rätt. Fast det är det ju... Jag hade blivit grattad av storasyster och farmor några dagar innan. På min födelsedag kom mina fina vänner på kvällen. Jag städade, bakade kakor och var i farten hela dagen. Det var kul att det var så pass många som kom. Trevligt! Jag fick doftljus, ljuslyktor, rosévin, en ball mössa som blinkar :D och presentkort. Mycket fina presenter! sen har jag utöver det fått en lunch och kvar väntar två fika tillfällen :) Jag har så fina vänner. Utöver det fick jag pengar, mystofflor från farmor. Jag kan inte vara annat än nöjd!

Jag drack väldigt lite alkohol under kvällen då jag inte var så sugen, men denna bilden under visar en saffranscider. Allvarligt, sååå äcklig!!! men "smaken är som baken" eller vad man nu brukar säga. Jag köper den verkligen inte igen.

Annars har jag varit till Treklövern och på akupunktur idag. Nu blir det dags till att laga middag! vad vet jag dock inte...

Gillar

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229