30 år

Jo i fredags gick jag över den där "magiska" gränsen. Nu är det alltså en 3:a i början av min ålder istället för en 2:a. 30 bast. Fast än har det inte riktigt gått in i hjärnan. Där är jag fortfarande 29, men jag vänjer mig väl så småningom, haha. Och nu får jag väl ta tag i det där att inte äta en massa kakor och skit! men gott är det ju... ;)

Jag var på treklövern på förmiddagen och där fick jag göra en tårta och bjuda på. Alla sjöng... Shit! hihi. Sen gick jag hem och bakade en egen tårta som jag skulle bjuda på hemma (den på bilden). Först kom min farmor och faster och dom var kvar relativt länge, sen åkte dom iväg och sedan gick det någon timme så kom två av mina syskon med familj. Jag, min syrra och brorsdotter delade på en flaska rosévin.

Det var en riktigt trevlig dag Sen var jag riktigt trött och somnade före tolv... Men ja, riktigt trevligt var det i alla fall! och mycket fina presenter. Jag är så tacksam över att jag slapp fira min födelsedag på psyk, som jag har gjort två år på rad innan. Måendet var under kontroll. Tack för det! På lördagen var det fest vilket nog kan få sitt eget inlägg.

I den där påsen var det två små rosévinsflaskor, en stor, godis, pengar och så. Jag var nöjd med dagen!

Gillar