Pssst, nu är det snart jul igen..

Ja, nästa vecka är det oktober och precis mär butiken börjar bli fylld med höstens fina lampnyheter är det dags att ta in julbelysningen. Tidigt kan ni tycka, men det är faktiskt bara nio söndagar kvar till första advent.

Vi smygstartar med webbutiken. Så snart kan ni gå in och kolla hur vårt sortiment kommer att se ut denna jul.

Förra julen var det mycket färg, blått, grönt, burgundy mm. Och lika som trender sätter sig märker vi att även julbelysningen trendar. Förut var det som tradition att ha samma julstjärna eller ljusstake varje år. Jag hade iallafall det när jag var liten.
Men nu byter man stjärna eller ljusstake lite efter hur det ser ut i övriga hemmet. Man kanske har målat om eller tapetserat om, köpt nya gardiner, kuddar eller kanske en ny soffa. Och då måste man ju såklart matcha med tillbehören.

I år blir det ganska traditionellt tror vi, även om grå är en ganska ny färg på juldekorationer. Det blir vitt, grått, rött och trä som kommer sätta tonen. Sen kommer det givetvis slängas in färg, svart, pastell och massa glitter.
Startrading har en ny stjärna i år som heter Ozen, en helt grå pappstjärna med svart textilupphänge 👌 Den kommer att finnas i olika storlekar och utföranden.

I Ozen-familjen kommer också vita Frozen och röda Rozen ingå (fiffiga namn va?)

En annan efterfrågad stjärna är Sputnik-varianten. En läcker stjärna som kommer att komma i fina pastellfärger. Matchande med ljusstakar i lika färger. Det blir lite mjukare ton i det och kan passa fint i tex ett sovrum eller ett barnrum kanske. Eller vart man än vill.

Självklart kommer det finnas både nytt och klassiskt!
Watt och vekes Snöblomma i två storlekar, var en storsäljare förra julen. Den kommer att pryda våra fönster.
Massa andra snyggingar också. Så håll utkik i vår webshop där julbelysningen kommer att presenteras i förväg. Och tveka inte att maila om du vill lägga en beställning i förväg

  • Nära Kåkbrinken , Stockholm

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229