Hej

Jag har inte skrivit några inlägg efter min första start. Jag ska förklara varför. Den 7;e juni bestämde jag mej för att avsluta ett 16-årigt förhållande. Vi har nu bott under samma tak hela sommaren, dock som vänner. Men det litar på....både fysiskt och psykiskt. Mitt ex har köpt ett hus han renoverar och jag hoppas vi närmar oss slutet på denna segdragna process.

Nu idag, den 6;e augusti....alltså 2 månader efter uppbrottet börjar det bli riktigt jobbigt. Jag bara längtar efter att få göra om huset till mitt eget hem, ett hem som jag kommet att trivas i och börja mitt nya liv. Jag har helt enkelt kommit fram till att livet är för kort, och fungerar det inte måste man göra något åt det, jag är så stolt att jag vågade göra det, Är du/har varit i samma situation? Skulle vara kul att bolla lite med någon (jag är medveten om att bakslag kommer) som är/har varit med om nåt liknande. Hör gärna av dej i såfall till nedanstående mejl.

Dessutom längtar jag efter att kunna ägna mycket tid till den här affärsmöjligheten, tjäna lite mer pengar och få känna mej mer fri....ev gå ner i arbetstid inom en snar framtid. Några i mitt team har redan slutat sina jobb (efter endast några månader efter att de satsat på denna affärsmöjlighet)

Jag jobbar ihop med ett underbart team.....som alltid finns tillgängliga för att hjälpa.

Mejla mej om Du vill veta mer

ah.feel.foreveryoung@gmail.com

Likes

Comments

Hej alla! GAMMAL SOM UNG, DET HÄR PASSAR ALLA!

Har Du som jag (jag är 57 år) läst det oranga kuvertet och konstaterat att du kommer bli fattigpensionär!

Har Du som jag börjat tycka illa om din kropp, celluiter på ben, rynkor i ansiktet och påsar under ögonen, dessutom börjar ögonlocken hänga så man ser ständigt trött ut.

Jag vill åldras och må bra, OCH med mindre rynkor, Det har jag faktiskt lyckats med nu;). Desstom vill jag ha en bra livskvalitet och då krävs det att ekonomin är god.

ELLER är du ung tjej eller kille som är sugen på att arbeta på ett annorlunda sätt, arbeta precis var du vill genom nätet. De flesta jag kommit i kontakt med i den här verksamheten är unga killar och tjejer. Jag själv blev introducerad av en ung tjej och hennes kille och mamma.

Jag fick som sagt var plötslligt denna möjlighet och visste direkt att detta är en chans att ändra på allt jag är missnöjd med och detta får jag inte kan missa. Eftersom jag är intresserad av hudvård och allmänt välmående passade det här mej utmärkt. Dessutom måste man hjälpa varandra hela tiden och får massor av nya bekantskaper. Jättekul

Vill du veta mer?

Komtakta mej genom mejladressen eller länkarna.

ah.feel.foreveryoung@gmail.com

Likes

Comments