Jag var på läger i Smedstad ridsportcenter, det nya fräscha och SNYGGA stallet som finns i linköping. Det var ett gratis läger som kommun ordnade. Det finns flera olika läger man kan gå på inte bara ridning såklart. Men jag valde ridning eftersom jag brinner för hästar. Jag gick där 4 dagar totalt och dom 4 dagarna lärde jag mig mycket på.

Vi började med att samlas och så fick man berätta lite om sina kuskaper för ridläraren märkte att det var ganska många ridvana elever. Så vi delade helt enkelt upp oss i 2 grupper, dom som inte hade ridit så länge fick rida i en egen grupp och vi andra red i en annan grupp. Jag var där med kompisar från Valla och vi hade kul. Det var mest elever från Valla.

Efter samlingen så fikade vi och sedan ner i stallet igen. Det är en sjukt stor anläggning helt klart. Två stora ridhus, egen driven kaffeteria osv.

I stallet började vi med att dela in hästar till varje person och jag fick fina lilla Larry :) En väldigt trevlig men busig ponny. Mysig att hålla på med i boxen och väldigt rolig att rida. Han är en A-ponny så han var ganska liten men han passade mig i storlek ändå haha. På dom två bilderna ser ni Larry.

nästa inlägg: Vi fick rida i det stora ridhuset och..

eftersom lägret var förr förra veckan så delar jag upp det, sorry om det blir dålig bloggande men det blir så långt annars.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag var på ett ridläger på ridskolan som jag då rider på. Jag var där med en kompis och vi hade hoppats på en perfekt och rolig vecka med hästarna. Men det blev inte riktigt som vi tänkt oss..
Vi hoppades på att få ha ”Åsa” (min ridlärare) som skulle hålla i lägret men istället fick vi en annan ridlärare. Hon lät oss inte göra lika mycket, svårt att förklara men Åsas läger tyckte vi var roligare.

Vi råkade även anmäla oss fel, vad vi tror. För vi hamnade med elever som inte hade samma kunskaper som vi.. Dom visste tex inte hur man sadlade eller vad ”få hästen i form” betydde. Min kompis och jag var mycket längre fram i utvecklingen av ridningen.
Vi hade hoppats på ett läger som skulla vara likt förra årets men det blev inte så. Förra lägret då var vi ganska några bara 5 ungefär. Alla på lägret hade samma kunskaper och vi alla låg på samma ridnivå liksom. Alla kände alla och vi hade väldigt kul och min kompis och jag hade hoppats på att få göra om det men så blev det inte.

På bilden ser ni mig och Cazim, hästen jag hade under lägret <3 Den hästen har jag även på inriktningen på vanlig termin liksom. Så jag var väldigt van vid honom. Vi red mest dressyr och jag tyckte han var fin, mjuk och rätt så avslappnad på vissa pass. Han är väldigt spänd i början men när han galopperat mycket brukar han slappna av.
Vi hoppade några gånger också och då var han väldigt fin också. Han är en väldigt bra dressyr häst och hopphäst.

Jag var på ett till läger som kommunen årdnade ”chilla” kallas det. Jag tänkte blogga om mina dagar där också. ;)

Likes

Comments

Hej, Del 2 om mig haha, jag tänkte fortsätta berätta om vem jag är osv i det här inlägget.

Som jag sa i förra inlägget så är jag 13 år alltså ska jag börja 7an i höst. Det är sommarlov nu. JAg bor i ett hus med min familj och jag har en syster som är 2 år äldre en mig. Vi kommer gå på samma skola när jag börjar 7an.

Jag tänkte skriva lite om vad jag kommer blogga om på denna blogg. Det är mest hästar det kommer handla om och jag kommer blogga om när jag varit i stallet och vad jag gjort osv. Det är en höstinriktad blogg alltså. Ridsport. Jag kommer uppdatera vad som händer i ”hästvärlden” liksom haha. Vad jag gör oså när det handlar om hästar. Det blir många inlägg från stallet på fritiden oftast men jag kommer inte blogga om så jätte mycket annat eftersom denna bligg är hästinriktad :)

Hoppas ni FÖLJER min blogg så får ni läsa nästa inlägg •..•

Likes

Comments

Om ni vill veta mina sociala medier så är det: Instagram - Amandalarszon Snapchat - Amanda5525 Youtube - Amandaridsport :D Följ mig gärna på dess för att få reda på mer om vem jag är. Hoppas ni följer min blogg! :)

Likes

Comments

Hej! Jag hade tänkt att skapa en blogg. Jag heter Amanda Larsson och jag är 13 år, jag älskar hästar och jag rider på en ridskola i linköping. Jag rider 2 ggr i veckan en vanlig grupp och en inriktning. Jag går i ”Mix - inriktning” för jag gillar både hoppning och dressyr. Jag sköter ingen häst där för det tar väldigt lång tid att bli skötare. Det är ganska lång tid för mig att cykla & åka bil.
Men en annan ridskola som öppnat för inte särskilt länge heter Smedstad Ridsportcenter och ligger väldigt nära mig! Om jag börjar där nästa termin (Kanske) så hade jag tänkt att bli skötare där istället eftersom det tar inte alls lång tid att cykla dit varje dag :)

Jag kan berätta mer om mig i nästa inlägg <3

Likes

Comments