Glasögon Versace // Väst RL // Tröja JJ // Skor Gant // Byxor TOS

Likes

Comments

Känns som att mitt liv har färbättrats drastigt sen jag kom hit. Hade kunnat stanna här ett bra tag till. Tror hyfsat många hade delat min åsikt i detta. Det är väldigt najs här, väldigt najs. Än så länge, toppbetyg.

Hörs!


Likes

Comments


Hej alla! Ber om ursäkt för dålig uppdatering, vilja och tid är det som har saknats. Tänker uppdatera så mycket jag kan beroende på hur bra mitt internert kommer vara. För er som inte vet så åker jag till Rhodos imorgon, kul!

Vill bara passa på och tacka er, grymt kul att det är så många som fortfarande ger tips, frågor och visar intresse.

Ni är grymma.

Hörs!

Likes

Comments

Ber om ursäkt för dålig uppdatering. Har haft mycket på schemat senaste tiden, blir bättre framöver! Mer om vad jag har gjort senaste tiden kommer att läggas upp imorgon. Tack för att ni hänger i!

På torsdag kommer ett mer personligt inlägg som
Alltid.

Ta hand om er, hörs!

Bilden är på mig och min lillasyster.

Likes

Comments

Idag har jag färdats till Malmköping. Är inte helt hundra på vart jag befinner mig om jag ska vara helt ärlig. Det är domarkurs vilket är anledningen till att jag är där jag är. Tänker inte tråka ut er med min speciella vardag så bjuder på lite bilder från när jag gick ut grundskolan.

Ta han om er så hörs vi av imorgon!

Likes

Comments

Tänkte berätta lite mer om hur jag har påverkats av det här och hur jag själv mår i dagsläget. För er som inte har läst första inlägget, bläddra ner en bit och gör det.

En sak som jag även har märkt är att jag blivit mycket mer tillbakadragen. Oftast när jag träffar nya människor, beror såklart på vem det är. Har märkt att jag stänger in mig själv när det är någon som öppnar mina ögon lite extra. Kan prata hur mycket som helst och verka hur intresserad som helst, vilket jag oftast är. Problemet är att jag stänger in en del av mig själv. Jag visar inte alls samma sidor som jag gör med andra människor. Om jag själv får beskriva min personlighet lite kortfattat så är jag väldigt pratglad, vågar bjuda på mig själv, skämtar konstant och är väldigt omtänksam. Älskar verkligen humor och pratar alldeles för mycket rent ut sagt (ni som känner mig vet vad jag menar). Det som stör mig är att jag inte alls pratar lika mycket med dessa individer. Jag pratar inte alls lika mycket - vilket jag i vanliga fall gör. Det är sjukt  frustrerande då jag aldrig varit sån innan. Blir istället väldigt seriös, stänger in mig och lyssnar. Jag lägger allt fokus på att försöka lära känna den jag pratar med istället för att vara delaktig och prata om mig själv, om mitt liv. Jag ska egentligen släppa ut vingarna, säga några skämt och visa glädje. Vara mig själv helt enkelt! 

Det är ingenting jag gått och grubblat över det senaste året, började inse det för ett litet tag sen. Inte så mycket man kan göra åt saken. Känner att jag måste börja fokusera mer på mig själv och låta saker gå över med tiden. Är 17 år, har en lång bit kvar rent statistiskt.

Vill även tacka för alla fina kommentarer jag fått! Även när ni delar med er av egna händelser. Betyder mycket för mig.

Bilden är gjord av Leo Wognum. Ni hittar han på Wognum.se/leo

Ta hand om er

Likes

Comments

Tänkte berätta lite om mig själv, vad jag gör på fritiden, mina främsta intressen, mina mål i livet och vad som gör mig glad.

Mitt första intresse som har varit en del av min vardag nästa hela mitt liv har varit sporten ishockey. Slutade spela för för nästan två år sen men har börjat spela igen. Nystartat lag för oss som spelar för att uppleva glädjen i själva sporten. Ingen elitsatsning, mest för gemenskapen och för att kunna känna det där suget igen. Har varit grymt kul. Jag är även ishockeydomare och hjälper till med en del saker i Södermanlands ishockeyförbund. Tar upp en stor del av mitt, en del som jag älskar.

Är även ett stort fan av att lyssna men även producera egen musik, mesta dels olika house genrer. Det ger mig en frihetskänsla och får mig att slappna av. Vilket behövs! Älskar att stänga in mig i min egna bubbla och bara tänka mig iväg. Fick även se min absoluta idol i sommras, Martin Garrix. I alla fall i min musik värld. Jag och några kompisar var på Weekend festival. Martin garrix är en av mina största inspirations källor i både musik och verkligheten. Även då stängde jag in mig i min bubbla och njöt.

Mode är även ett intresse jag diggar. Funderar på att ta upp modell karriären vid jul igen, får se vad som händer!

Hörs!


Likes

Comments

Kommer ett kort inlägg igen. Ska iväg på träning om ett litet tag. Kom även på att jag drar till Rhodos om tre veckor med min familj och en av mina närmsta vänner, Oskar. Ska bli så sjukt kul!

Imorgon kommer ett av mina personliga inlägg dyka upp igen. Ämnet avslöjas imorgon.

Ta hand om er, hörs!


En bild på mig själv och några bilder från förra året när jag var på Rhodos!

Likes

Comments