Hej,

Igår var jag med mamma och pappa på Kata beach. Vi var där i några timmar innan vi gick tillbaka till deras hotell och var vid poolen resten av dagen innan jag skulle iväg och jobba. Igår var det en lugn jobbdag och det var riktigt skönt då vi haft fullsatt nästan varje kväll.

Idag är det mammas och pappas sista dag här i Thailand och imorgon bitti går deras flyg hem till kalla Sverige igen. Idag är det även två veckor tills vi lämnar detta paradis.

Kram
/ Amanda

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!

Igår följde jag med Amanda och hennes familj till Phuket Town där vi besökte ett shoppingcentrum och avslutade även med att gå på en marknad som vi har varit på förut. Köpcentret var enormt där det fanns massor av butiker som vi har hemma också, som tex HM, Zara, Mango, Vicoria Secret osv. Både jag och Amanda hittade en hel del fina saker. Jag köpte 4st bodylotion och bodyspray från VS, väska, läppstift och converse. Allt är verkligen så billigt här nere!!! Skulle kunna köpa hur mycket som helst...

Kram!
/Emilia

Likes

Comments

Tjena, tjena!

Idag bestämde jag och Emilia oss för att gå till Orchid och bada innan jobbet, vilket var riktigt gött! Efter de beställde vi upp hamburgare på rummet för att chilla lite innan jobbet.

// Angelin

Likes

Comments

Hejsan,

Dem senaste dagarna så har det inte hänt så mycket vi var och solade på Orchid i lördags och på kvällen åkte vi in till Patong för lite festligheter. I söndags så kom Angelin och minas föräldrar och dem stannar här i 2 veckor och det är bara ca 3 veckor kvar innan vi åker hem, hur sjukt!?! Hur snabbat har inte två månader gått och när vi kommer hem är det ca bara två månader tills vi tar studenten.

Veckan börjar med att hänga vid poolen och vi havet och sedan praktik på kvällen och idag tisdag har vi gjort detsamma.

Ska snart iväg för dagens arbetspass.

Kram
/Amanda

Likes

Comments

Hej, oj vad det ekar här på bloggen!
I lördags bestämde vi oss att äntligen att åka till Bangla road i Patong som är en bargata med bl.a grabbarna grus och white room och tusentals andra barer.
Vi kom dit runt halv 12 tiden och herregud vad mycket folk det var. Vi gick först till grabbars grus och var där en stund och sedan gick vi vidare till white room som hade mycket bättre musik och bättre feststämning.
Vi kom hem runt 4 tiden och somnade inte förens kl 5. Det blev en riktigt lyckad kväll och vi kommer nog åka dit någon gång till innan vi åker hem.

Kram
/Amanda

Likes

Comments