Hej fina ni,
Det var en evighet sen jag skrev sist. Har vilat en hel del. Mina fötter alltså. Ju mer jag slappnade av i början ju mer ont insåg jag att jag hade haft i hela foten. Jag hade bara kört på ändå. Inte stannat upp. Inte reflekterat. Så den här veckan har varit supernyttig för mig och min fot!

Väntar på svar från röntgen och hoppas bara på att jag haft en inflammation. Imorrn ska jag tillbaka till sjukgymnasten för att lägga upp en plan.

I skolan har jag suttit med på många lektioner och antecknat. Tagit in rörelser, rörelsemönster och olika tekniker. Lärt mig mycket på det. Men framförallt har jag lärt mig om dansanalys. Får sitta längst fram på alla lektioner och speciellt på moderna och jazz har jag fått hjälpa till att analysera och förbättra klassens dans. Jag har fått träna dansanalys helt enkelt! Oväntat roligt! Att förbättra hur människor presterar i olika övningar. Att utveckla och coacha gruppen hur de kan förbättra sig själva i en specifik dansövning. Fick beröm från läraren som tyckte jag hade bra analyser. Hon sa att vi skulle öva upp det ännu mer. Spännande!

Sen har det blivit en hel del övande på vår föreställning som vi valt att kalla "Water under the bridge" som vi ska framföra på teater Pero nu på lördag. Har varit med och coachat klassen en hel del och hoppat stand-in för några som inte varit där och även skött DJ:andet. Gillar verkligen det här med coachande, utveckling och förbättring. Att se helheten av ett helt projekt och göra det så bra som möjligt! :) Dans eller icke dans. Superroligt! Även strukturerat upp ett överblicksdokument över föreställningen så man vet exakt vem som ska göra vad och vilka låtar, kläder, ljus som gäller etc...

Varit en del slitningar i klassen. Personer som inte kommer överens. Det här med gruppdynamik är ju spännande. Lika viktigt att jobba på det som att jobba på själva dansen. Vi får se hur det blir framöver. Jag försöker hålla mig utanför. Jag är ju trots allt här för att utforska dansen och stärka upp mig själv! Vi i klassen ska ju peppa och stötta varandra och utveckla varandra till starkare dansare.

Annars röstat i kyrkovalet. Viktigt att göra sin röst hörd. Käkat tacos och fokuserat på sjalar inför dansföreställningen på lördag. Hoppas ni mår bra!

Puss å Kram
Angie

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I onsdags funkade inte min hjärna som den skulle. Första lektionen för dagen var jazz. Kände att hjärnan var blockad direkt. Svårigheter att ta in ny koreografi och när vi skulle köra diagonaler brast allt kändes det som. Min hjärna bara kopplade inte. Ingenting funkade. Kunde inte memorera några stegkombinationer alls typ. Fick sån panik att jag var tvungen att gå ut från lektionen. Gick ut och satte mig på en bänk och grät en skvätt. Var inte med på resterande del av lektionen. Tycker det är så tråkigt. Kroppen vill så mycket men hjärnan förstår inte. Min lärare sa precis samma sak efter lektionen. "Jag ser att det är i hjärnan som det inte fungerar, du har jättefint uttryck i kroppen Angelica!" Hon sa att hon skulle fundera ut nåt tills nästa vecka. Trodde aldrig att dans på den här nivån skulle vara så mycket fokus på hjärnan. Känner mig inte alls slut i kroppen, vill bara köra slut på mig själv. Men det är för tekniskt så min hjärna hinner inte smälta informationen. Trodde aldrig att dans skulle vara mer hjärnträning än kroppsligt! Det förstörde typ hela dan. Var med på efterföljande balettlektion men sen skippade jag hiphopen och gick hem. Återhämtning!!

På torsdagen var jag till sjukgymnasten. Och vilken sjukgymnast sen. Superkompetent! Hon gjorde en mycket grundlig undersökning av mina fötter och knän. Frågade miljarder Ned frågor och tryckte och ritade vart jag hade ont. Hon konstaterade efter undersökningen att hon inte kunde utesluta början till stressfraktur i vänster fot. Hon sa att det var superbra att jag kom dit tidigt. De flesta väntar flera månader och då brukar det redan vara en fullt utvecklad stressfraktur. Hon ordinerade vila från dans i 1 vecka till att börja med. Det kan ju också bara vara en inflammation p.g.a. repetitivt övertränande. Att jag har gått från 0 till 100 på några veckor. Ska tillbaka nästa fredag. Hon sa absolut inga hopp av nåt slag och inget barfotadansande. Helst inget dansande alls utan rekommenderade cykling och simning istället. Jahopp tänkte jag. Så typiskt men jäklar vad bra att jag gick dit i tid. Hon sa också att de ben och ligament i min fot som jag pekar ut att jag har ont i, om det är en stressfraktur, så kan man behöva gipsa i 6 veckor. 6 veckor! OMG! Idag har jag varit till läkaren och fått remiss till drop-in röntgen på tisdag nästa vecka. Nu är det mina fötter som vilar!

Har investerat i ett par bruna Birkenstocks idag för att även stötta upp mina fötter här hemma :) Trevlig helg!

Puss å Kram
Angie

Likes

Comments

Alltså igår var det världens härligaste dag! Jobbade på en afrokoreografi till uppträdandet på teatern nästa lördag. Åhhh älskar verkligen de rytmerna. Blir lycklig i hela själen av att dansa afro och det passar min kropp perfekt. Har lätt för det här med mjuka knän i och med att jag är överböjlig. Dessutom har jag en superturnout, dvs. att jag har lätt för att vinkla ut sidorna på mina ben. Kanske därför jag älskar de tyngre rytmerna och de stilar där man jobbar lågt med benen. Reggaeton, Dancehall och Afro. Tyvärr dansar vi ju ingen av dessa stilar under utbildningen. Men det gör inget. Tror de andra stilarna verkligen är superbra för mig ändå då jag får lära mig kroppskontroll och att verkligen stärka upp min kropp. Dessutom lära mig de stilarna från grunden. Vi är några stycken som gillar dessa stilar dock så det blir förmodligen lite sånt ändå. Saknar verkligen zumban som igår. Minns hur jäkla kul det var när jag körde gärnet. Blir sugen på att börja igen men det får bli senare när jag kommit in i det här ordentligt.

Kolla in ett smakprov på vår afrokorre i filmsnutten.

Nu in till skolan igen för att bland annat köra mer afro :)

Puss å Kram
Angie

Likes

Comments

Måndag och ny vecka idag. Herregud vad mycket det hände med min egen utveckling i dansen i fredags kände jag. Hade verkligen tagit till mig kritiken från flera lärare i olika stilar och försökt förbättra vissa steg och rörelser. Och gissa vad, det gav verkligen resultat. En viss diagonalkombination som jag har haft supersvårt för, klarade jag nästan på första försöket woop woop...

Helgen var också underbar. Hade tjejdag med mina gymnasiebrudar på lördagen. Bubbelfrukost hemma hos mig, lunch hos M och avslutningsvis middag och kräftskiva med nästan alla respektive hemma hos K. Suuuuuuupertrevligt och typ första gången vi alla träffas samtidigt! Yaaaay :)

Idag hade vi endast en lektion i modernt och sen så jobbade vi med vår uppsättning som klassen ska framföra på teater Pero lördag den 23 september. Temat är klimatförändringar med fokus på Afrika. Kan inte vara med på lördagen men ska ändå vara med och koreografera och träna inför numret nu innan. Vi jobbar runt de fyra elementen, vatten, jord, luft och eld. Jag fick naturligtvis mitt favoritelement, jord. D.v.s. bara jobb nere på golvet. Love it........ NOT!!

Efter lunch jobbade vi med vår läxa på jazzen. Vi hade valt ut tre fokuspunkter som vi ska fördjupa oss i och träna på. Jag valde piruetter, gå upp i relevé (gå upp på trampdynan och hålla balansen) samt att jobba på vår jazzkoreo och verkligen sätta den. Det gick hyfsat bra!

Just det bokat tid hos en sjukgymnast på torsdag. Har superont ovanpå min vänstra fot och hade det hela förra veckan också. Det gör till och med ont när jag inte trampar ner och bara vilar. Är orolig att jag fått en stressfraktur i foten. Kan man ens få det efter så här kort tid? Vet inte men bättre att kolla upp det nu på en gång än att låta tiden gå och hoppa runt och belasta ännu mer.

Puss å Kram
Angie

Likes

Comments

Ja jäklans mötet i onsdags flöt verkligen på. Idéer om julshowen flödade. Koreografier, låtar, teman. You name it! Kommer nog bli bra det här. Vi presenterade det för vår mentor och huvudlärare och hon tyckte det var mycket genomtänkt redan nu fast vi egentligen bara spånat :)

Att koreografera känns verkligen inte som min grej. Vill dansa och lära mig koreografier men helst inte koreografera själv. Jag vet inte om det är en bekvämlighetsgrej. Att det känns ovant liksom. Bara för att jag inte gjort det så mycket. Men det är verkligen utanför min comfort zone. Vill bara dansa och inte behöva tänka så mycket. Men dans är ju verkligen hjärngympa. Trodde aldrig fast jag dansat en hel del att det skulle vara så mycket hjärnaktivitet inblandat i denna utbildning.

På jazzen tränar vi alltid viss teknik i diagonaler, dvs. vi går två och två diagonalt över golvet och gör olika kombinationer och rörelsemoment. På nåt vänster har jag supersvårt att greppa kombinationer som börjar med vänster fot. Vänster sida liksom. Höger brukar jag snappa upp men så fort vi ska byta till vänster tappar jag bort alla stegen och känner mig som dummast i världen. Igår blev jag så irriterad så hela min hjärna bara låste sig, det gick verkligen inte. Vet att det inte är en fördel att tänka så och när man kommit in i de tankebanorna då är det kört. Men det är liksom nån kombo med att jag ännu inte kan göra en piruett helt rätt vilket gör att kombinationer som innehåller piruetter också känns sjukt förvirrande. Men det kommer väl.

Vi håller också på och jobbar på en sjukt nice koreografi i jazzen till 1944 med Jamala. Den börjar sätta sig :) Herregud, när jag började den här utbildningen så hade jag inte en tanke på att svinga ben i luften och swisha över golvet för att sedan slänga upp andra benet i luften också. Vilken grej!

Vi har också blivit erbjudna att medverka som dansare på ett event som rör klimatförändringar i Afrika. Titeln på eventet är "Nandi Flame”. Man har här inspirerats av Wangari Maathai, miljöaktivist och grundare av ”Green Belt movement”, tillika den första kvinnan från Afrika som fått Nobels fredspris. Det sägs att Wangari Maathai var hemma i byn och i färd med att plantera sitt älsklingsträd ”Nandi Flame” när hon fick nyheten om att hon tilldelats Nobels fredspris 2004.
Eventet är på teater Pero i centrala Stockholm. Tyvärr kan jag inte medverka då det är på en lördag när jag är bortrest. Men tror många från klassen ska medverka. Låter ju verkligen superkul! :)

Fredag idag! Jazz, Balett och Hiphop på schemat. Trevlig helg :)

Puss å Kram
Angie

Likes

Comments

Idag har vi studiedag. Påväg in till Solna för att träffa klassen. Vi ska planera och styra upp vår juluppvisning. Har fått rätt fria armar vad gäller hela showen. Vi får koreografera som vi vill. Lärarna finns naturligtvis med som stöd och för att hjälpa oss men i stort sätt ska vi styra upp den själva. Sen får vi naturligtvis hjälp med ljus och ljudeffekter etc.. Spännande!

Igår var en bra dag. Så himla glad att första lektionen var hiphop. Vår lärare är grym. Så jäkla avslappnad och ödmjuk. Tidigare har vi ju dansat house på hiphoplektionerna men igår dansade vi faktiskt hiphop som var skitkul. Inte alls lika mycket hoppande utan lite mer relaxed. Kände att jag nästan fick lite salsa feeling. Vissa steg i hiphopen påminner eller inspireras av salsa tycker jag. Fick lära oss flera grundsteg. Popping, running man osv...

Efter det hade vi modern dans. Pratade ju med läraren förra veckan om att jag verkligen inte kände mig hemma på grund av golvjobb och för att allt gjorde ont etc.. Vi kom ju överens då att jag skulle ge det en ny chans. Och igår gick det faktiskt mycket bättre. Vi övar definitivt upp vår styrka under lektionen med alla övningar vi gör. När vi gjorde golvövningar så tog jag det mycket lugnare. När de andra gick upp/ner/upp/ner så stannade jag kvar nere på golvet för att bara göra övningar liggandes där nere. Lära känna golvet liksom. Umgåsa med golvet. Hänga där nere. Min nya bästa vän. Det kan låta sjukt men jag gillar verkligen inte att vara nere på golvet. Det är alltid smutsigt plus att när man ska ta sig upp supersnabbt och sen ner igen. Hmm, vet inte riktigt men det är nånting som känns väldigt främmande för mig. Hur som helst så märkte jag stor skillnad på min kropp under en övning vi gjorde. Jag hade fått in en annan och mycket bättre teknik. Fokuserade mer på att spänna magmusklerna och bara rulla runt lätt över golvytan för att sedan swinga mig upp till stående. Färre blåmärken och en starkare kropp. Yay, detta kan nog gå ändå! :)

Sista lektionen var rytmik. Lektionen var inte alls som vi hade väntat oss tror jag. Förra lektionen vi hade var rätt tuff med dans direkt. Massa stepp, klapp och takt. Men igår. Läraren skulle visa oss några klipp på hur dansen började förr i tiden med stepp etc.. Efter 1 timme när han gått igenom afroamerikansk musikhistoria som naturligtvis är superviktigt och visat oss massor av klipp så började vi dansa. Men då var det bara 30 minuter kvar av lektionen. Önskar han hade sagt att vi skulle prata historia i 1 timme för att sedan dansa. Dessutom slutade vi nästan 15 minuter för sent. Det gillar jag inte. Vill gärna veta om sånt innan då det tar mig 2 timmar att komma hem. Fick ta ett senare tåg. Slutade 16:15 och var hemma 18:45.

Önskar er en superfin dag!
Puss å Kram
Angie

Likes

Comments

Idag har jag faktiskt varit ledig. Har varit på återbesök till den stresshanteringsgrupp som jag gick på i våras. Idag var vår första utvärdering av kursen efter 3 månader. Superkul att träffa de andra och höra hur det hade gått för dem. Inspirerade några med min historia om att jag tagit tjänstledigt från jobbet och nu gör något på dagarna som jag drömt om länge. Det var kul :) Skönt att inte behöva pendla in till Stockholm idag också. Vi hade bara en lektion och sen självstudier efter det så jag missade inte så mycket.

Har haft superont speciellt ovanpå min vänstra fot hela helgen. Haft svårt att gå. Detta på grund av min pronation och avsaknaden av inlägg i skor som vi inte använder när vi dansar. Kommer dansa med skor med inlägg nästa gång vi har jazzklass.

I helgen har jag gjort en jäklans massa roliga grejer. I lördags åkte jag och sambon till Stenhamra för att vara med på hans systers barns dop. Supertrevligt att träffa hela hans familj och släkt. Mycket liv och rörelse och livemusik under dopet. Efteråt käkade vi soppa och smörgås och fikade. På kvällen var det 28-års firande av en relativt nyfunnen vän i Uppsala. Tjejkväll! Så jäkla sköna brudar. Massa vin å skratt och prat om att starta olika grupper. Superhärligt! :)

På söndagen fick vi äntligen iväg vår gamla soffa som vi sålt. Den nya soffan kom i fredags redan men vi packade inte upp den förrän igår då den tog för mycket plats med den gamla också i samma rum. Själv åkte jag också till Ikea för att catcha upp med en vän och köpa bubbelglas och många tallrikar. Ska ha både tjejfrukost nästa helg och tjejkväll med plockmat nu i oktober och jag bara älskar att servera allt på likadant porslin och i likadana glas. Ser supermycket fram emot att det ska komma hem folk till oss. Varit så mycket rensande och säljande av möbler och annat sen vi flyttande in i lägenheten i april så vi har liksom inte riktigt bott in oss än eller bjudit hem folk. Inte hunnit liksom. Det är inte heller förrän nu som vi kan börja inreda på riktigt känns det som.

Iväg till Gränbystaden en sväng också för att köpa mer danskläder. Mjuka byxor och tröjor som är följsamma och sköna att dansa i. Nu är det höst. Myyyyys. Hej hopp!

Puss å Kram
Angie

Likes

Comments

Igår hade jag världens bästa dag. Tänk vilket toppenbeslut det skulle visa sig vara att sitta på alla tre klasser och titta hela dan. Jag fick sitta längst fram och titta. Och om jag tittade. Och antecknade. Vi hade jazz, balett och hiphop.

För det första, wooooow, vilka häftigt coola klassisar jag har. När man är i dansen under lektionerna tror jag inte man fattar hur det ser ut utifrån. Hur mycket det är man lär sig och hur mycket information man tar in och ska omvandla till steg varje lektion. Hur mycket detaljer det faktiskt handlar om och hur jobbigt det faktiskt är. De är så jäkla grymma!! Och synkade redan nu, en vecka in i utbildningen liksom.

Sen såg jag också en annan grej. Att alla har sina problemområden. Nån har problem med att sträcka ut ryggen, nån tar inte ut stegen så stort som man ska i en specifik rörelse, nån har inte ännu lärt sig repertoaren, nån är tight i höfterna och har svårigheter med en viss rörelse. Alla är vi olika och alla våra kroppar är olika. Alla tar vi in information på olika sätt och alla processar vi information på olika sätt. Det blir så lätt att man känner sig sämst ibland för man tänker att de andra har ju dansat mycket längre och de andra har ju gjort piruetter hela livet. Den och den är ju så bra på det här och har snappat upp allt det här, varför fattar inte jag? Men det är verkligen inte sant, för det såg jag igår. Det var så tydligt. Och det peppade mig otroligt mycket. Min egen syn på mig själv liksom. Att våga tro på mig själv lite mer. Att komma in i danssalen och ta lite mer plats än dagen innan. Att känna sig trygg i danssalen och med sina klassisar. En trygghet som vi skapar tillsammans.

Antecknade som en galning. Alla detaljer som jag missat eller inte greppat. Alla uppvärmningar och övningar. Hur man som dansare rör sig i ett rum och hur man kan utnyttja rummets alla dimensioner. Helhetsbilden av en dansares värld. Blev typ rörd när jag såg på mina klassisar och tänkte att det här är min klass. Det här är min skola. Jag går här. På danslinjen. Stort. Woooow!

Nu ska jag göra mig iordning för jag ska på dop idag. Trevlig lördag på er!

Puss å Kram
Angie

Likes

Comments

Det senaste dagarna har varit upp och ner. Onsdagar har jag kommit fram till är bästa dagen. Balett, Hiphop och Jazz, mina tre favoritämnen på schemat. Woop woop :) Man utvecklas så sjukt mycket på alla klasser. Små steg och små detaljer som förbättras varje gång. Såg sen att vi har samma klasser på fredagar. Yaaaay! Dessutom börjar vi 10:15 på båda dagarna. Skönt!

Igår var dock en neråt dag. Kände mig verkligen sämst. Har börjat känna av jättemycket i mina fötter. Eftersom jag pronerar (inåtgående fötter som behöver inlägg i skor) och vi dansar barfota är det döden för mina fötter. Det visar sig genom att jag får superont ovanpå fötterna. Hela tiden. Det värker även när jag inte trampar ner. Typ när jag bara sitter. Dessutom fick jag superont i mina benhinnor också. Kunde inte göra flera rörelser på flera lektioner fullt ut. Det kändes verkligen skit. Skippade sista lektionen för det gick verkligen inte.

Pratade både med min moderna lärare och hon som är administratör och har hand om vårt program att jag verkligen inte känner mig hemma på moderna. Det känns som att jag går emot mig själv. Jobba på golvet. Barfota. Och få så sjukt mycket blåmärken. Ha ont. Hela tiden. Inte för mig. Min lärare var ändå supergullig och sa att det vore ju synd om jag inte ville ge det en till chans. Vi har ju ändå bara gått i två veckor. Känner att jag inte vill det egentligen för den dansen är verkligen inte jag. Men ändå finns det en liten grej där längst bak i huvudet som säger att jag kanske borde köra lite längre. Ge det en till chans. Min hjärna har bara varit så inställd på att jag verkligen inte vill. Hon sa också att det är vanligt att om man som dansare inte jobbat nere på golvet förut så kan kroppen och hjärnan få sig en chock. Det är tydligen inte ovanligt.

Idag är det en ny dag. Har bestämt mig för att jag kommer sitta på alla lektioner pga. mina fötter och benhinnor. Det är bättre att de får vila så det inte blir värre. Om man får benhinneinflammation så kan det utvecklas till bland annat en stressfraktur senare. Det gäller verkligen att ta hand om sig själv.

Tror också att det är nu som kroppen börjar inse vad det är som händer. Från att typ träna väldigt lite eller nästan inget alls till att träna 3 pass x 1,5 timme on dan. Klart att hela systemet sätts i chock. Man måste liksom komma in i det och det är nu som rutiner börjar sättas. Så återhämtning, återhämtning, återhämtning. Vila. Sova. Och mat. Att äta "rätt" och tillräckligt. Men tycker det är en utmaning. Hur vet man när och om man äter tillräckligt för så mycket träning? Träning bryter ner kroppen, det är ett som är säkert. Trevlig helg på er!

Puss å Kram
Angie

Likes

Comments

Hej bloggen,

Igår var lite av en nedgång. Så många intryck. Hade min första lektion i både hiphop och rytmik. Sen var det också modernt på schemat.

Hiphopen hade jag verkligen sett fram emot då det är de tyngre rytmerna som jag älskar. Och lektionen var jättehärlig. Läraren, ny för denna termin på skolan var speciellt inne på house så det är det vi kommer lära oss nu i början. House! Det var första lektionen där jag kände mig någorlunda hemma trots att jag aldrig dansat house förut. Jämför det lite med Reggaeton som är min favorit. Kände att jag tog plats i rummet. Fick den där känslan som jag hade förut när jag dansade sjukt mycket Zumba 2014. En speciell upprymdhet i kroppen. En excitement liksom. Läraren var superhärlig och bjöd verkligen på sig själv. Upptäckte nåt nytt om mig själv. Har alltid bävat för improvisation. Och så säger hon att varje klass kommer avslutas med ett battle. Freestyle. Improvisation alltså. Frös direkt och fick kalla kårar längs ryggraden. Usch tänkte jag, bara dansa fritt i grupp framför alla. Men när vi sen gjorde det så kände jag mig så sjukt hemma. Kändes inte som jag gjort annat. Massa självförtroende och en självkänsla på topp. Så härlig känsla :) Så från att jag trodde jag verkligen inte var bekväm med det så kändes det som den mest naturliga sak i världen.

Moderna klassen var hemsk. Hade ingen aning om att man jobbade så mycket nere på golvet i den stilen. Jag menar, jag är okej med att träna sjukt hårt, bli supersvettig, böja, tänja och verkligen ta i. Men att slänga sig så mycket på golvet, rulla runt, swisha, svänga, vända, rulla runt igen. På golvet!! Snabbt!! Upp, ner, upp, ner, upp, ner, upp, ner och om igen. Helt blåslagen på knän, armbågar och höfter. Brännmärken på fötterna. Har så jäkla ont. Det är verkligen blått. Det är inte kul. Dans ska vara roligt, inte göra ont. Träningsvärk är en sak men det här. Verkligen inte min grej. Satt ut det mesta av lektionen för typ alla övningar vi gör går skitsnabbt nere på golvet. Min kropp kunde inte ta det igår. Jag tänker inte försätta min kropp i stress på grund av smärta. Vet att det handlar om att bli starkare, speciellt runt bålen för att använda den istället för att slänga sig ner och landa på knän och armbågar etc... men jag har inte den styrkan nu. De kanske utgår från att alla är så starka, att man verkligen ska vara så stark och uthållig i bålpartiet. Funderar starkt på att prata med min mentor för att komma ur den klassen. Jag vill dansa ståendes med skor på. Inte liggandes, rullandes på golvet barfota. Verkligen inte min grej.

Rytmikklassen var annorlunda. Inte alls som jag hade tänkt mig. Det handlar om att lära sig att känna och höra takten. Trodde vi skulle öva på att klappa lite. Nej nej fick veta att vi kommer lära oss att steppa. High five på den. Coolt. På lektionen igår i alla fall så övade vi in en hel stamp/klappkoreografi. Jäkligt coolt men efter att redan ha dansat två klasser innan var hjärnan lite slut. Det var ren hjärngympa. Eftersom mitt minne fått sig en törn efter utbrändheten så märker jag att jag har svårt att komma ihåg koreografi sådär på en gång. Vill gärna ha tid som vi naturligtvis inte har. Tycker att läraren gick för snabbt fram. Började prata om julshowen och om att vi börjar repa in koreografin redan nu. Talade också om att någon kommer behöva sjunga solo. Sjunga solo, hallå, jag går danslinjen liksom, inte sång och musikal. Men strunt samma. Pointen var att kunde läraren inte bara låta oss ha våran första klass utan att babbla om uppvisning och show. Vill börja i lugn takt.

När jag kom hem grät jag en skvätt. Såååå mycket intryck, sååå ont i hela kroppen och brist på återhämtning. Då blir man sjukt glad när man ser vad sambon ritat på badrumsväggen. Ja, vi har en grej kring grisar! :)

Idag har jag min första balettklass, wish me luck!

Puss å Kram
Angie

Likes

Comments