Styrke, yoga og tur

Hoola! Jeg slenger et gammelt bilde fra i sommer inn på denne posten her siden jeg ikke har noen bilder fra i dag. Det må vell være lov å jukse litt i blant? 😁

Dagen i dag har jeg følt som effektiv, jeg har fått gjort en del skolearbeid og fått i gang en litt større innleveringsoppgave som jeg har sett litt svart på i noen uker, men NÅ er jeg endelig i gang og det føles godt! Når jeg kom hjem satt jeg å lærte meg litt mer med programmet Lightroom som jeg nå redigerer bildene mine med.

Så tenkte jeg... Nå er det på tide å komme i gang med trening igjen siden hele forrige uke var det ikke en økt å se. Jeg visste ikke hva jeg ville trene, så det resulterte i at jeg trente 20 minutter mage og armer, etterfulgt av 20 minutter yoga for så å hive på meg sko med brodder, en regnjakke og refleks før jeg traska meg ut på en gåtur. Den varte i ca 25 minutter, så det utgjør en økt på totalt 65 minutter. Godkjent! Haha. Men det var utrolig godt å lufte seg nå som luften inne er så utrolig dårlig med mye oppvarming og "gammel luft". Så jeg anbefaler deg å gjøre det samme, gå deg en liten luftetur og fresh up you mind!

Liker

Kommentarer