Snowroller på Fingeren

Fjellet Fingeren er 1180 meter over havet og ligger i Ørsta kommune

Jeg tenker at jeg kommer til å få flere spørsmål om hvor man får kjøpt dressen og hvilken strl Ingrid har den på seg i, så jeg tenkte å bare nevne det med engang: skidressen får du kjøpt HER og Ingrid bruker strl XS og er ca 1.70 høg tror jeg. HVOR SMASHING, KUL, RETRO OG DØDSFET ER IKKE HUN I DEN, i looove it!!

Disse fire bildene er tatt med gopro 3+ black edition

Meg og Ingrid. Rosa <3

Kroppen min er mørbanket og sliten, det skal ikke tullest med at skisport er en tøff sport. Ihvertfall tøft for beina er det men og utrolig deilig etterpå da. Meg og Ingrid bestemte oss for å dra på topptur sent i går kveld så da var det bare å pakke sakene imorges og kjøre typ 15 minutt fra der vi bor. Omtrent til en annen planet, for de få minuttene i biltur føltes nemmelig slik. Et himmelparadis for snøglade mennesker som liker å gå i fjellene var der vi havnet. På turen opp så brukte vi god tid og vi stanset kanskje litt for ofte for å ta litt (dritmange) bilder, men det var uten tvil så verdt det.

Vi kommer til å leve lenge på denne dagen her selvom vi har mulighetene til disse turene nærme oss. Det er likevel vanskelig å få tid til det når man er fullt i både arbeid og skole, men jeg setter så inderlig pris på å ha vokset opp og bo her i bygda <3 Ørsta-patriot, hehe!

Reklamelenker:
Sekken jeg brukte HER
Grønn jakke HER (strl S)
Grønt pannebånd HER

Liker

Kommentarer

J
,
Hvilken type ski har du? Randonee, fjellski?
adriennee
adriennee,

Jeg låner randonneé-sko siden jeg ikke har selv. Det funker det og 😃

nouw.com/adriennee
FruLea
FruLea,

Så herlige bilder, og ja, den skidressen hennes var bare kuuuul 😃

nouw.com/frulea
adriennee
adriennee,

Tusentakk <3 😃 Jaa ikke sant?!

nouw.com/adriennee
maddekk
maddekk,
Så friske og fine bilder😍 Har så lyst på den skidressen til tross for at jeg ikke står på ski!!
nouw.com/maddekk