Flattering, fotovinkler og snø

Inneholder sponset produkter

(Sponset) Tights HER, topp HER

Röhnisch sendte meg en fin pakke med deres nye flattering tights og deres klassiske singlett i en matchendes farge. Jeg har strl S i både under- og overdel.

Nå skal det også sies at jeg har tatt disse bildene ovenfor med et vidvinklet objektiv som gjorde bena mine slanke som små fyrstikker, så jeg tenkte det va på sin plass å poste noen bilder med portrettobjektivet mitt som gir en litt mer realitet i kurvene mine:

Haha, både vinkler og objektiver kan lure alle og enhver.

I dag kom det også drøssevis med nysnø som la seg pent på bakken. Snøfnuggene så nesten like store ut som tennisballer til tider der de dalte så sakte nedover fra himmelen. For to år siden ville jeg ha tenkt åneeeiii!!, men nå er jeg blitt så glad i snø og vinter at smilet lurte seg raskt frem og jeg tenkte.... nå har jeg flere skidager i vente <3. Det har seg sånn at jeg fikk langrennski i julegaver i fjor så skiinteressen har vokst slik på meg at jeg tripper hver gang jeg ut å gå på ski. Det er rart hvor man kan skifte så raskt fra å nærmest hate ski til å bli skikkelig glad i det.

Liker

Kommentarer

FruLea
FruLea,

Jeg elsker å gå på ski jeg og, bare synd snøen her på vestlandet ikke ligger lenge nok til at jeg rekker å finne frem skiene hehe 😃 Kult treningstøy da, freshe farger 😊

nouw.com/frulea