Er du trøtt og slapp?

En morgen traff det meg. Jeg lå å bladde tommelen min nedover på mobilen for å slippe inn litt lys i øynene mine, og der fant jeg et blogginnlegg. "Derfor bør du stå opp kl 05:00 hver morgen", skrevet av Anne Marthe W. (Link HER).

Med én gang dagene ble kortere, været ble dårligere, så har jeg kjent på denne trykkende tyngden i hele kroppen min. Så jeg tenkte å gi blogginnlegget til Widvey et forsøk, med egne justeringer hvor jeg har slått på vekkerklokka mi 07:20 hver morgen. Og JA, det har gitt sin effekt etter bare tre dager. Jeg våkner til og med før klokka ringer! Så hver morgen står jeg opp, koker meg kaffe og lager til en flaske vann, før jeg setter i gang skolearbeidet. I skrivende stund gjør jeg faktisk tre ting samtidig, å skrive dette blogginnlegget, vaske klær og leser pensum. Men jeg følte at dette var et innlegg som måtte ut å nå folk som kanskje føler på det samme. Så gå inn å les innlegget hennes!

Nå skal jeg finne øynene tilbake til den store boka og lese videre om multinasjonale selskaper og globalisering :) For dere som går/har gått BI, så er det boken Bedriften jeg snakker om ja.

Liker

Kommentarer

martineeljostveit
martineeljostveit,
Så flink du er, tror ikke jeg hadde klart å finne tilbake igjen i boken, haha!
Takk for tipsene, skal gå inn å se ❤️ god lesing og ha en fin dag 😊
nouw.com/martineeljostveit
adadb,
Jeg er SÅ glad for å se at du poster litt igjen, har savnet bloggen din <3 Og jaa, føler på akkurat det samme, men å stille klokka no tidligere enn absolutt nødvendig føles heeelt håpløst haha..
adadb.blogg.no
Sunniva
,
Er sykt deilig å føle at en har ekstra tid 😃 Kan du skrive litt om studiet du går på og hvordan det er? Studentlivet og hvordan det er å bo i Oslo? Vurderer å begynne å studere der selv, men står litt mellom Bergen og Oslo.
Iris Taklo,
Takk for link til innlegg 😃
www.ict.blogg.no
hannabdavidsen
hannabdavidsen,
Må vell kanskje prøve dette selv!