When in Dubai...

Heisann og hopp! Da er jeg endelig fremme i Dubai og har allerede vært her i to fulle dager. I går gikk hele dagen på shopping, å i dag på å fikse negler å dra på stranden ved solnedgang. Rett og slett fjolletid... Vi dro da på handlesenteret Dubai Mall som er verdens største shoppingsenter, vi gikk ikke gjennom halve senteret engang før føttene starta å verke. Det ble hovudsaklig shoppa sko, å desse skulle vise seg å gi oss noen såre blemmer på føttene der vi gikk så da fikk vi innforstått at man må lide for å gå i flotte eller nye sko.

I morgen håper jeg på å få jobbe litt med brunfargen sånn så jeg slipper å gunne på med metningseffekt over her. Temperaturen her nede er så utrolig varm og klam selv nå i oktober og man blir jo helt avhengig å bruke air condition, så jeg må bare passe meg for den der syka.

Liker

Kommentarer

AnniSor
AnniSor,
Åh, kos deg såå utrolig mye!!!
nouw.com/annisor
S
,
hej, efter en paus är nu veckans blogg igång startat igen. Vinnaren visas för 100+ läsare per dag, skulle vara kul om du ville vara med. Kram! http://www.devote.se/sandraaboqvist/vill-du-bli-veckans-blogg-30894282#comments