Gym & desert

Sprek søndag si! Vi spiste vår normale havregrøt til frokost og starta en svett morgen på treningsstudioet. Etter en halvtimes tid på mølla fant vi ut at det var mulig å stille air conditionen til kaldere, så det gjorde jo økta hakket bedre etter det. Jeg var jo helt gjennomvåt!

Videre tok Enio oss med på en biltur inn i ørkenen hvor vi fikk gå på sanddyner å ta litt bilder. Enio er cabincrew for Emirates Airlines og bor her i Dubai sammen med Synne. Han var hjemme for en raskt tur etter å ha vært i Frankrike, og så skal han så videre til Kina i morgen, haha FOR ET LIV. Å dette får da Synne også dra seg nytte av, så de har jo reist store deler av verden allerede på to skjønne år som de har vært sammen.

Sko fra RIVER ISLAND

Kvelden avslutta vi med en aldeles nydelig drink som het Passion Fruit Mojito på et lukseriøst hotell midt inne i ørkenen.

Liker

Kommentarer

S
,
hej, efter en paus är nu veckans blogg igång startat igen. Vinnaren visas för 100+ läsare per dag, skulle vara kul om du ville vara med. Kram! http://www.devote.se/sandraaboqvist/vill-du-bli-veckans-blogg-30894282#comments