Header

Genser HER, belte fra Gina Tricot

Formen er fin etter gårsdagens festligheter. Dagen har jeg brukt på å redigere litt bilder og laga en stor tacosalat som jeg skal servere på tapaskveld senere i dag. Planen var også å komme seg litt utenfor døra å spise litt frisk luft med en løpetur, for jeg kunne tenke meg å få litt bedre kondis til sommeren. Så pass at jeg kan holde følge med Gisle på fjelltoppene. Jeg har alltid skrytt sann på meg at "jeg hadde så sykt bra kondis før", men det hjelper jo ingen lengre at jeg hadde kondis før?! Så jeg må ta i et tak, en eller annen gang 😌 Vi får se om det blir i dag.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Frifredag! Jeg har noen fri-fredager i halvåret på skolen og i dag var en av de, og det har vært så utrolig deilig.

Etter en liten periode med forkjølelse så prøvde jeg meg på en liten økt inne på badet. Haha, jeg har blitt så glad i å trene på et varmt rom som på badet med varmekabler, fordi det gir meg en liten sommer eller sydenfølelse. Økten bestod av sirkeltrening i 45 minutter hvor jeg fokuserte på armer, ben og litt yoga.

Likes

Comments

Solbriller HER (25 kr!!!), topp HER og jakke fra ONLY

Er så fornøyd med disse solbrillene i fra ebay, det tok meg ca litt over en uke før jeg mottok de i posten. Er en stund siden sist jeg gikk bananas på ebay, men i det siste har jeg faktisk kjøpt litt diverse gøye ting som jeg lurte på å lage en liten ebay-haul-video av. Fordi jeg vet at de blir godt mottatt på youtube-kanalen min tidligere. Den er forresten HER om du ønsker å abonnere på kanalen min. Jeg handler ikke mye dill for 10-20 kroner på nettsiden liksom, men jeg har blant annet funnet meg et nytt kamera, en ny linse og en parykk! EN PARYKK DERE, hahah det er litt kult da så den gleder jeg meg til å vise frem.


Likes

Comments

Genser HER (sponset)

I dag må jeg pakke inn litt selvskryt til dere, eller nei jeg har ikke tenkt å pakke det inn engang. FORDI JEG FIKK 6er PÅ MATTEPRØVE. Det er min første sekser i det faget noen sinne, så jeg er så innmari stolt at jeg får bare lyst til å jobbe enda hardere med matte fremover også. Jeg burde egentlig sitte her i skrivendes stund å nyte meg et glass bobler og feire hendelsen, men det får jeg ta igjen til helga for akkurat nå sitter jeg å hoster og peser til snørret renner, åh fysj nei fysjameg.

Likes

Comments

Dette bildet er tatt med iPhone 8 plus og redigert i gratisversjonen av Lightroom på appstore :D

Heyyyy! Det var godt å komme seg litt ut å lufte seg etter en aldri så liten flaske vin i går sammen med Iselin. Vi satt i boblebadet i to timer i går og ble litt dehydrerte av det hele, så satte vi oss å så NRK-serier til langt på natt. Det var gøy med sleepover, kan ikke huske sist jeg var eller hadde overnattingsbesøk, haha <3

Som noen kanskje vet så er jeg blitt ambassadør for Nutrilett og promoterer litt barer, så jeg tok med meg litt kamerautstyr og knipsa litt bilder ute i dag så jeg har å bruke til instagram :)


Likes

Comments

(Sponset) Genser som kan brukest både slik og som en off-shoulder HER. Jeg har strl S på meg.

Jeg ser at genseren er utsolgt, men jeg har lignende alternativ HER, og flere gensere i denne fargen HER

Likes

Comments

Før og etter redigering

Jeg er en stor tilhenger av solrefleksjon i bildene mine, så sola er min beste venn når jeg tar bilder. På disse bildene har jeg tatt refleksjonen i hvert bilde å rett og slett forsterka alle sammen. Noen bilder kan fort bli seendes litt falske ut med hvor jeg har plassert refleksjonen, men pytt pytt, jeg lærer fortsatt.

Har for det meste brukt kameraet Olympus PL-7 på disse bildene (utenom bilde 1 og 3), med et objektiv på 35mm f/1.8.

Likes

Comments

Hoola! Jeg slenger et gammelt bilde fra i sommer inn på denne posten her siden jeg ikke har noen bilder fra i dag. Det må vell være lov å jukse litt i blant? 😁

Dagen i dag har jeg følt som effektiv, jeg har fått gjort en del skolearbeid og fått i gang en litt større innleveringsoppgave som jeg har sett litt svart på i noen uker, men NÅ er jeg endelig i gang og det føles godt! Når jeg kom hjem satt jeg å lærte meg litt mer med programmet Lightroom som jeg nå redigerer bildene mine med.

Så tenkte jeg... Nå er det på tide å komme i gang med trening igjen siden hele forrige uke var det ikke en økt å se. Jeg visste ikke hva jeg ville trene, så det resulterte i at jeg trente 20 minutter mage og armer, etterfulgt av 20 minutter yoga for så å hive på meg sko med brodder, en regnjakke og refleks før jeg traska meg ut på en gåtur. Den varte i ca 25 minutter, så det utgjør en økt på totalt 65 minutter. Godkjent! Haha. Men det var utrolig godt å lufte seg nå som luften inne er så utrolig dårlig med mye oppvarming og "gammel luft". Så jeg anbefaler deg å gjøre det samme, gå deg en liten luftetur og fresh up you mind!

Likes

Comments