Ligger i sängen, stängde precis av en film som fick mig att bli känslosam. Vände mig om, blundade och började tänka. "Jag har så mycket härliga känslor i min kropp, vill bara få ut dem ur mig" och bloggen föll in i tankarna.. Jag vill ju inte direkt blogga, men vad ska jag använda mig av när jag vill få ur mig något, hur ska jag kunna gå tillbaka i "arkiv" om några år för att minnas tillbaka.. Jo, bloggen. Så även om jag verkligen inte behöver att folk ska läsa, vill jag kanske börja blogga lite igen.. För mig

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag väljer att just nu avsluta bloggnigen. Känner inget sug att blogga, och ingen kommer fara illa av att jag inte gör det. Så just nu lägger jag ner. Men vill ha kvar bloggen, man vet aldrig om suget kommer tillbaka. Så länge.... Ha det bäst!

Likes

Comments

Min tillvaro, min energi, mitt allt är på topp! Jag är riktigt glad och mår sjukt bra. Att flytta var verkligen rätt val för mig. Vi är lyckliga ihop i vår lilla lägenhet och vardagen bara rullar. En månad har gått och jag har hunnit landa och fått ta det lugnt. Varit en duktig hemma fru och njutit av varje dag. Nu har jag precis varit hemma 2 dagar i Växjö, träffat nära och kära, och idag fick jag hastigt åka hem igen, för jag har fått jobb! Grymt roligt. Kommer numera jobba på Vagabond i Västermalmsgallerian. Lycklig. Idag hälsade jag på finaste lillebror en snabbis innan tåget jag nu sitter på.

Likes

Comments

Ikväll serveras lasange! Görs för första gången, bas recept med färska plattor. Hoppas det blir gott! Inväntar Jennifer och Sasha och på att mannen ska vakna, sen efter serveras äppelpaj med vanilj sås, även det för första gången. Jag utforskar köket och tycker det är jätte roligt :)

Likes

Comments

Efter 3 år med konstant samma parfym har jag nu bytt! Känns så bra. Denna gillade jag verkligen, så tror jag kommer trivas!

Likes

Comments

Dagens träning klar! Underbart. Hittade en god dryck precis, älskar mango och de små bitarna av aloe vera också! Mums. Nu ska jag snart göra om mina naglar och jag hoppas innerligt dem blir bra!


Likes

Comments

Gant kärlek. Det verkar som det enda jag gör är att shoppa.. Fast så är faktiskt inte läget. Dessa tröjor var för bra anledningar hihi. Annars då? Spenderar faktiskt helgen i Västerås, första gången på 3 veckor jag är ifrån min sambo.. Känns konstigt. Men imorgon ska vi hem igen. Haft en väldigt trevlig helg här. Hoppas alla ni där ute också!

Likes

Comments

Titta vad mitt hjärta kom hem till mig med igår! Lycka

Likes

Comments

Sweat is fat crying! Slår på stort på gymmet idag, solen skiner och livet är underbart! Nu: Crossmax!!!!!!

Likes

Comments

Igår blev det en kvälls runda till Vapiano för mys med Caroline och Amanda, älskar pollo picante!!

Likes

Comments