Hej alle sammen

Long time no See - Jeg håber i nyder sommeren, det gør jeg ihvertfald, selvom det danske vejr er en smule øv!
Min fars side af familien har et skønt sommerhus på Fanø, som vi benytter os af hver sommer.
Vi kørte i sommerhus søndag den 9 juli da jeg fik fri fra arbejde. Jeg havde min skønne veninde Sofie med, som blev helt til fredag, så vi havde massere af tid til at hygge, sole og drikke en masse kaffe! Lørdag kom resten af min fars side af familien, der stod den på familiehygge, og fejring af min 17 års fødselsdag om søndagen, og min kusines 20 års om mandag. Vi kørte hjem fra sommerhus tirsdag aften.
Det var en helt vildt skøn tur, så dejligt at komme lidt væk, og så var vi bare mega heldige med vejret!

Nu sidder jeg på Molslinjen, hvor turen går til Bonholm.

Håber i alle får en fortsat skøn sommerferie!

Kys❤️

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hej søde læsere.

Jeg var på Studietur til Madrid for en uge siden. Vi var af sted i 5 dage, hvor jeg selvfølgelig fik taget en helt masse billeder. Det var en mega skøn tur, virkelig en by der er hver at besøge, der var så smukt!

Håber i får en skøn uge!

- Adrianna

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Heej alle sammen.

Nu er det ved at være noget tid siden at det var påskeferie, men jeg håber i alle har haft en rigtig skøn ferie! Jeg var 1 uge på Tenerife med min fars side af familien. Det var en helt fantastisk tur, og vejret var så lækkert! Vi boede på et all inklusive hotel midt inde i byen. Hotellet var så lækkert, og der manglede virkelig ikke noget.

Nu sidder jeg i toget på vej til Kastrup lufthavn, hvor turen går til Madrid, ihh hvor jeg glæder mig til at komme ned i varmen igen!

Stort knus

- A

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hello skønne læsere

Nu er foråret for alvor kommet, hvilket også kan mærkes på det lækre vejr! Her til foråret er det så flot med en masse farver og mønstre. Jeg er helt vild med blomsterprint! Det er så flot og så kan det spice ethvert outfit op. Jeg har fundet nogle billeder jeg selv synes er inspirerende, og 3 lækre blomstrede underdele. Jeg håber i kan bruge det til noget!


Knus Adrianna

Likes

Comments


Hej alle sammen. Jeg håber i har haft en skøn weekend, det har jeg ihvertfald.

Torsdag: Jeg har valgt at tage torsdag med, da min lillebror fyldte 14 år, wuhuu! Vi startede morgen ud med lækker morgenmad, og sluttede den med aftensmad på Bones, vildt hyggeligt!

Fredag: Jeg mødtes med min veninde Sarah, hvor den stod på tøsehygge hele dagen. Vi købte en masse lækkert mad, og så stod den på snak og hygge.

Lørdag: Jeg sov længe, og brugte god tid på mig selv. Senere på dagen cyklede jeg ind til byen og mødtes med min veninde Clara. Vi drak en kop kaffe, og så gik vi langs standen hjem. Vi havde begge købt blomster, og så fandt vi nogle smukke blomster på vejen, vi bare måtte have med hjem, hvem elsker ikke blomster? Da jeg kom hjem stod den på familie hygge.

Søndag: I dag har jeg arbejdet. Det er super træls at arbejde når vejret er så lækkert, men valgte at cykle frem og tilbage fra arbejde, så jeg fik en smule gavn af det smukke vejr. Nu står den på afslapning inden en ny uge starter.

God aften til jer alle!

Xx Adrianna

Likes

Comments


Hej søde læsere

Vejret har været helt fantastisk i dag, hvilket jeg har nydt i fulde drag.

Da jeg fik fri fra skole, mødtes jeg med min skønne veninde Clara, og så stod den på iskaffe. Noget af det bedste jeg ved når solen skinner, er at sidde ude i solen og nyde en iskaffe.

Vi tog på “TOASTIT” ved klostergade. Det er en vildt hyggelig gade, og så smager deres iskaffe fantastisk, den kan helt klart anbefales!

Nu skal jeg snart til at gøre mig senge klar, da jeg op kl 04:00 i morgen tidligt, da den står på turnering hele dagen.

Jeg håber i har nydt det gode vejr, ellers må i have den skønneste weekend!

Knus Adrianna

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej søde læsere

Jeg har en helt masse ønsker fortiden, foroven kan i se nogle af min favoritter!

Jeg er blevet helt vild med blomsterprint, jeg synes det gør et outfit mere spændende, og så passer det perfekt til foråret.

Jeg elsker at gå med sweatshirts, for det første, synes jeg at det ser vildt nice ud, og så er det mega behageligt. Men for at det ikke bliver for kedeligt, synes jeg det er fed når der er texts eller print på, ellers vælg en lidt vild farve, det pifter bare det hele op.

Skoene er altid prikken og i’et ved et outfit. Her til forår er det flot med nogle flere farver. Jeg har forelsket mig i de lyserøde nike sko, jeg er helt vild med farven, og så er jeg helt sikker på at de kan gøre et hvert outfit meget federe. Nu vil jeg ikke glemme sandalerne med pels, de er bare alt for lækre og nogle jeg bare må eje!!

Jeg håber i kunne bruge det til noget <3

Masser kærlighed fra Adrianna

Likes

Comments

I dag har den stået på film og te i sengen, da jeg detsværre er blevet ramt af sygdom. Det startede i fredags, hvor jeg vågende og følte mig ret utilpas. Det blev i den grad også værre! Jeg endte ud i en del opkast, og havde det bare rigtig skidt.

Lørdag var det bestemt ikke blevet bedre. Jeg skulle ha været til en danseturnering, men måtte detsvære melde afbud. Det var slet ikke med god vilje, men jeg kunne mærke på mig selv, at det ville jeg slet ikke kunne holde til. Mit hold og min træner tog heldigvis rigtig godt i mod det, og endte alligevel med sejr, JAAAY!!

I dag vågnede jeg endelig med en smugle appetit og ikke nær så meget kvalme, men jeg er detsvære gået hen og fået hovedpine, og bliver svimmel når jeg rejser mig fra sengen. Jeg har fået slappet godt af i dag, så jeg hurtigst muligt kan blive rask, da jeg skal danse en masse i næste uge, og der er ikke plads til sygdom!

Stort knus

- Adrianna

Likes

Comments

Wuhuuu, det her er mit aller første indlæg! velkommen til<3

Efter rigtig mange overvejelser, over et godt stykke tid, har jeg endelig fået taget mig sammen til at starte min egen blog. Til at starte med, vil jeg gerne fortælle lidt om mig selv - Mit navn er Adrianna, jeg er 16 år gammel og er bosat i Århus. Jeg er en glad og smilende pige, med en heeelt masse energi. Til hverdag går jeg i 10 klasse på N. Kochs skolen og så arbejder jeg som salgsassistent i Emmerys. Jeg bruger rigtig meget tid på dans, da det er noget jeg elsker og brænder rigtig meget for. Ellers elsker jeg at tilbring min tid med alle min fantastisk venner og veninder og min skønne familie.

Jeg har valgt at starte min egen blog, da jeg selv elsker at læse andre blogs og på den måde få inspiration. Formålet med min blog er, at jeg gerne vil nå ud til andre, og selv forhåbentlig inspirere. Jeg glæder mig mega meget til at skrive en masse indlæg i fremtiden

Masser af kærlig

- Adrianna

Likes

Comments