Header

Liten update då det har stått still här ganska så länge.
- Wicked Village finns ej mer, tänker inte gå in på detaljer om varför mer än att det bara tog stopp. Men vill tacka alla fina medlemmar för tiden och hoppas att att vi ses snart igen.
- Glamorous Jokers har jag och Kailey skapat och vi trivs superbra med klubben och medlemmarna. Några från WV som är med och det 👏.

Lite kort om vad som har hänt på det senaste, dock så är det mer men inget som är SSO relaterat. Ska försöka att uppdatera så mycket som möjligt, men har en till blogg att hålla igång och det är min ´´irl´´ blogg om man säger så. Vill ni kika in är ni mer än välkomna, nattstad.se/beatricejohansson.
Nu måste jag dock gå och lägga mig för det är skola imorgon tyvärr.. 

Likes

Comments

Dessa två damer fick nu åka till hästön på lite semester. Detta är faktiskt Darkangels första semester sen hon kom till mig, och hon kommer att få vara där ett tag nu och vila upp sig. Queen fick åka för att jag kände att hon behövde det, hon trivs så bra där borta, men hon kommer snart att gå komma hem igen. 
Likes

Comments

Applemaster blev färdig levlad nu ikväll, så nu är Wildheart att bli levlad. 

Likes

Comments

Lite nytt här på bloggen, nämligen en ny header. Känns väldigt skönt att ha fått en ny då den gamla hade jag tröttnat lite på. Men ja, jag fick hjälp av en tjej med att göra denna och jag gillar den enormt mycket !!
Så tack så jätte mycket fina du ! ❤❤

Här har ni hennes blogg: http://andreaclaras.blogg.se/

Likes

Comments

Hittade lite foton på datorn när jag letade efter bra bilder att skicka till en tjej som ska hjälpa mig med en sak ^^ Namn: Darkangel
Ras: Frieser 
Ålder: 12

Namn: Southking
Ras: Tobiano
Ålder: 14

Namn: Northflame
Ras: Frisisk Sporthäst
Ålder: 15

Likes

Comments

 3. Mitt stall. 

Sådär ja, såhär ser iaf mitt stall för tillfället. Hehe, lagom fullt right? 
Jag var tvungen att skicka iväg min älskade lilla ponny iväg på lite semester fast att jag vill ha honom är i stallet för han så mysig, fast han klagar ju säkert inte. Men ja, såhär ´´organiserat´´ är det för tillfället, men jag funderar på att skicka några till av mina hästar till hästön för att vila upp sig och ha det allmänt skönt. Men dels också för att ha lite mer plats i stallet. 
Men på bilden så ser ni nu också 2 stycken av mina nya tillskott, nämligen de 2 tinkrarna. Tänkte lägga in en kategori om alla mina hästar sen och skriva info om dom, men det kommer nog att bli längre fram. 

Men ja, this is my stable. 

Likes

Comments

Ett av mina nya tillskott i stallet är denna fina herre❤

Namn: Applemaster
Ras: Arab 
Kön: Hingst
Ålder: 8

Likes

Comments