Nu går det ju skit, är verkligen säääämst i skolan vet inte vad jag ska göra. Har inte haft No eller franska på 30000000 år och nu märker man verkligen det!! Vet inte vad jag ska Göra Fuck mah life.:( 

Okej från och med nu ska jag sitta i biblioteket i skolan och jobba då, eftersom att jag inte verkar kunna jobba hemma....:'(

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Eh hur blir man av med de 

Likes

Comments

Vad händer hallå!! Fyfan vad man måste göra mycket i skolan just nu... är det såhär hela året för då orkar jag Inter med det..!? Börjar ju runt 8-9 o går kvar till 15-16 och endå är det lika mycket man måste jobba hemma, vad är det för bullshit!!?

Igår körde jag engelska o företagsekonomi hemma idag ska jag göra franska o samhällskunskap hemma, imorgon ska jag göra samhällskunskap o historia hemma(är tanken iallafall) och antagligen lite NO vilket inte alls känns bra eftersom att jag har ingen anning om vilken grupp jag är med i och vadå den gruppen jobbar Med

eftersom att jag var sjuk förra veckan och arbetet ska in på söndag. På torsdag måste jag göra franska, NO antagligen någonting mer som jag kommer få reda på tills dess. På fredag antar jag att jag kommer behöva göra någont, men tvivlar på

mig själv att jag kommer göra det. Antagligen inte lördag heller men jag hoppas!!! O söndag blir det ju antagligen stress... nästa vecka ska svenskan in...fan också, fanska läxa, antar företagsekonomi, historia seminarium. Japp japp jättebra.


Förresten måste man ju äta bra, träna bra, sova bra, umgås med människor, chilla. Asså jag vet faktiskt inte om man kan hinna detta varje dag.

Nu ska jag försöka göra en veckoplanering så ska vi se om jag kan hålla den, o då får jag köpa nya jeans i helgen:)

Måndag 

(Det har ju redan varit måndag men skit samma)

07:00 Gå upp o fixa mig, ta på kläder o sånt

07:30 Äta frukost

07:40 borsta gaddarna

07:45 ytterkläder på o gå ut

07:50(senast) köra till plugg

14:00 köra hem

14:30(den tiden jag kommer hem) kolla på en serie eller något avsnitt, vad jag vill.

15:00 köksbordet o plugga

16:00 göra vad jag vill (plugga om det behövs)

19:00 träning

20:30 hem duscha

21:00 checka kalender

23:00 godnatt


Kan ju förresten säga att min måndag INTE såg ut såhär

Tisdag 

(Tisdagen är ju också snart slut men aja..)

7:00 vakna gå på på med kläder

7:30 frulle

7:40 gaddar

7:50 köra

15.25 sluta, köra hem

16.00 (ca) hemma, plugga

17:00 chilla

(Göra vad jag vill)

22.30 cheka kalender

23:00 sova

Onsdag 

(Imorgon!!!!!!1!!!11!)

Kom på nu att det är lite failat eftersom att jag har jätte lång sovmorgon imorgon men såhär ser en vanlig onsdag ut då.


07.45 vakna gå upp

08:15 äta frukost

08:25 borsta gaddar

08:30 ut ut ut kör kör kör

12:50 slutar

13:00 studiepass(göra klart mint 1 grej)

14:50 sluta köra hem

15:30 hemma chilla

20:30 träning

22:hem -> dusch

22:30 kalender check, tänder borst

23:00 GodnattTorsdag 

07:10 upp kläder

07:40 frukost

07:50 borsta tänder

8:00 dra

15:55 sluta åka hem

16:30 hemma äta lite köksbordet +plugga lite

17:00 chilla, plugga om jag pallar

(Göra vad jag känner för)

23:00 sov söttis

Fredag 

(Börjar 08:20 var tredje fredag annars 09:50)

8:00 vakna gå upp

8:30 frukost

9:00 tänderna

9:10 köra iväg till plugg

15:45 sluta köra hem

16:10 hemma chilla galet

(Göra vad jag har tid för att göra)

20:00 plugga om jag behöver göra någonting eftersom att jag INTE ska plugga på lördag

Sova när jag vill!! Jag älskar mitt liiiiiiv.

Lördag 

Eventuellt match.

Göra vad jag vill!!


Söndag 

Ska gå upp innan 12

Chilla

17:00 cheka kalender, anteckningar, ev plugga.

22:30 bed time

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Frågan är om jag ska göra sett en vecka eller en månad..? Vi börjar med en vecka, nästa vecka:) och om jag kan göra det drar jag o köper jeans till mig själv... för mina egna pengar..:) det blir JÄÄÄÄTTE bra lol hejdå

Likes

Comments

Att meningen är att hitta mening är bullshit. Finns ingen som helst mening att du gör vad du gör, det finns ingen mening av att gå upp på morgonen. "Gå till skolan" "gå till jobbet".. ännu mer bullshit. Att man måste göra något är bara bevis på den bubblan som du lever i. Att du måste gör någonting, det är livs viktigt... nej det är det inte. Det är viktigt för din "framtid" som är en framtid som är påhittad, allt du gör påverkar hela tiden din framtid, varför måste det vara så, man kan aldrig få göra fel. Vad är göra fel? Hur vet vi vad som är rätt? Hur gör man rätt...?

Varför lever vi inte bara det naturliga, att man bara är, varför måste man vara så beroende av andra människor bara för att de lever samtidigt som vi.. varför måste man känna det som gör ont Bara för att veta vad som känns bra??


Varför måste jag lämna in en uppgift om källkritik på onsdag när jag inte vet ett piss om det? Varför måste källkritik finnas? Varför ljuger folk? Vad är en lögn? Vad är det för påhitt?? Att ljuga? Töntigt!

Sluta ljug nu allihopa så jag slipper göra källkritik när jag läser texter!! Pls. gör det inte för mig men för oss, alla människor.

Likes

Comments

Hej yall!! Vart i skolan idag eftersom att det är skolplikt!:) det var faktiskt kul idag, skrattade tills jag nästan grät för första gången och det kändes jätte bra <3 really storting to like the school!!

Tidigare har det faktiskt vart lite sådär, men börjar tro att det kommer bli ganska bra eller helt okej!!

Huuuuur som helst är det så mycket pluuuugg!!? Dels är det lätt men ändå så mycket, +saker jag aldrig lärt mig om tidigare, företagsekonomi och saker i ämnen som källkritik ...har alltså ett arbete om BARA källkritik. Dock tycker jag att det verkar viktigt att lära sig om så det är jag äntligen glad över... att man brev sitter i bänken och läraren skriker "nu kan ni få lära er sy den viktigaste sömen som ni kommer ha användning av hela livet..". ska jag köpa en sy maskin plus tråd o tillbehör för att halvlaga gamla jeans?? Lämna mig ifred och låt mig gå heeeem!!

HEJDÅ:D

Likes

Comments

Ja men hallå!! Hur fan är läget da. Har vart så jävla trött idag, kan bero på att jag typ sov totalt en timme inatt.:) men Aa de lungt sov när jag kom hem o nu försöker jag plugga.. det går jätte bra jag är så duktig!!

Skämt o sido jag är bäst i skolan!!

Njaeee nu vet jag inte, hejdå y'all<3

Likes

Comments

Halalalå hur är det läger gänget??:) imorgon är det skola igen yey.. detta har ju verkligen vart världens kortaste helg...? Har inte ens hunnit sova förens det blev söndag.. snart måndag. Iallafall så gillar jag ju inte skolan så mycket, men jag hoppas att det kommer bli böttre!! Egentligen är det ju inget fel på skolan, om man har en bra klass som är rolig.. men atm verkar inget så särskilt roligt det är ju synd:/ meeeeeen men det har ju faktiskt bara gått en vecka:D

Likes

Comments

​Skit skit skit skiiiiit

Likes

Comments

Hallååå!! Idag har jag gått min första dag i gymnasiet eyy!! Det gick väl bra... eller asså vadå det gick väl som vanligt. Visste inte direkt vart man skulle gå men gick bara o ställde mig där alla andra var, alla stog typ och håll på med mobilen eller pratade med någon de kände, såg ingen som jag kände just då, tror att jag är ganska ouppmärksam. Iaf sen började alla plötsligt gå in i idrottshallens där de va en jävla massa stolar, man satte sig och typ väntade på att bli uppropad...

Mitt klassrum var verkligen fult, jag fick platsen längst bak typ i mitten, lärarna babbla på om information man presenterade en "kompis", rundtur i skolan, mat. Maten smakade s.k.i.t, väldigt missnöjd med den eftersom att det var köttbullar och makaroner... asså wth hur misslyckas man med det:( vattniga + äckliga makaroner o äckliga köttbullar, fick ösa med ketchup för att kunna äta de men slängde makaronerna.

Tillbaka till klassrummet, sen skulle vi gå o prata med vår lärare enskilt. Gamla vanliga frågorna man får -vad förväntar du dig -vad kan du göra för att det ska bli bra -vad kan vi lärare göra mm. Sen tog det slut på dagen och jag virade runt i orten o letade efter morsan som skulle hämta.

Jag är inte besviken på första dagen men jag är långt ifrån nöjd. Men antar att första dagen är första dagen finns inte mycket att göra för att den ska bli bra. Lärarna gjorde allt rätt tycker jag iallafall.. haha vad pratar jag om, som om jag kan?

Aja hoppas att min klass mjuknar upp snart för jag vill gilla den men de är ju förjävla stelt. Stelt är inte ett ord jag använder ofta, men det är den verkligen och så är alla så annorlunda på hur jag gillar personer att vara:(. Eller ja de lilla intryck jag har fått iallafall...

​Det känns som 

Vissa är "Omg kommer du ihåg igår du spydde 5 gånger jag visste inte vart jag var vi kom hem typ fett sent" 

Och vissa är "omg asså läraren bara frågade mig en fråga och jag ba visste inte vad jag skulle svara, och jag ba satt där och hostade hela tiden såååå pinsamt o.m.f.g"

Andra "Omg vad är det här för skiit jag pallar inte fett töntigt" 

Några "såg du matchen igår eller, ska du träna idag, frisparks målet var ju klockrent" 

Jag "i dont give a fuck bout this shit" 

Likes

Comments

Hi everybody!! Imorgon startar le skola et le gymnasium..eyy tagga, är inte alls närvös måste jag säga. Min polare flyttar för att hen börjar imorgon själv går jag typ det närmaste tänkbara hehe.

Ja folk kan vara närvösa för första dagen i skolan(back to dat heh), ny skola oftast väldigt många nya människor, själv känner jag knappt igen 0 i min klass/skola, nya lärare o annat skit. Men jag tänker bara att man är nörvös i onödan, vadå om man inte känner någon, vadå om man inte vet vart klassrummet ligger, vadå om man åker vilse på vägen dit. Det är ju bara kul. Asså vad egentligen är man närvös över förstår inte. Kanske att man är taggad o ba ooooh öööh jag kan inte sova på natten, men inte att man är närvös över att börja gymnasiet.

Men när man typ är närvös så fattar jag att man inte direkt kan kontrollera det. Men jag tycker iallafall att namn Inter ska vara rädd överhuvudtaget. Inte för att jag vet eller så. Meeeen jag tror att om man är rädd för första dagen i skolan eller på gymnasiet så är man rädd i onödan. Även om det kanske gick skit så hjälpte det inte att man var rädd innan .... o andra sidan blir man väl posetivt överaskad Men det är överskattat.

Åååh tänk på alla gulliga tonåringar som har planerat vad de ska ha för outfit och satt på larm på mobilen för att inte försova sig, bless you all!!

Det kommer nog gå bra(pratar direkt till mig själv eftersom jag ät den ända som läser), och annars är det bara att leva med det:, lovet y'all som läser..;)<3

Likes

Comments