Halvvägs genom veckan... Tjena alla! Tiden går så himla fort, fredagen närmar sig. Jag har haft en lugn skolvecka hittils, vad skönt att de är försiktiga. Jag har märkt att statistiken bara ökar, vad kul! Jag har just nu lite brist på vad jag ska blogga om hehe. Kom gärna med förslag.

Hur är det med er då?
Med mig är det super. Det händer inte så mycket om dagarna på grund av skolan men på tisdagar och torsdagar brukar jag spela fotboll, annars brukar jag bara vara hemma. Jag brukar gymma då och då när jag har tid.

Lektionen börjar snart så jag måste kika iväg, så att jag inte blir sen. Vi ses imorgon samma tid som vanligt! Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

This morning im thinking how i will be faced one of the bast and greatest friend that i have in this world ,

His name is Fuaad he is my 16 years like me and when he come with me he want to trafel to my home land i Somalia ,

And im worry to him when he is to somalia i think you all know where somalia located in the world and the amount of houres between here in Sweden to Somalia ,

And im praying to the god who created the world to save him in his trafel and i wish hin untill his coming back in Sweden .


I need all of you to pray him to tha god and say to him Save tripe !!!!!

Thanks tousend times !!👑

Likes

Comments

Måndag, usch det suger. Tillbaka till allt plugg och alla läxor. Det känss rent ut sagt förjävligt... Jag vill ha sommarlov!! Jag vill ha det soo bad, so so bad.

Vi har matteprov imorgon, I'm dead.. Jag glömde matteboken hemma över lovet tyvärr så jag har inte kunnat plugga. Får ta med den idag även om en dag inte räcker. Det är matte lixom.

Jag har hamnat i bloggtorka så kommentera gärna vad ni vill att jag ska blogga om.

Likes

Comments

Igår åkte jag till nordstaden Göteborg. jag var med vänner och shoppade även eftersom mina pengar kom då, skönt. jag köpte en tröja, ett par skor och en keps.

Kepsen kostade 299 kr , tröjan kostade 449 kr, skorna kostade ungefär 800 kr

vad tycker ni?

Likes

Comments

Hej! Jag bläddrade tillbaka i arkivet bland mina bilder och hittade dessa bilder. De påminner mig om sommaren. saknar sommaren så himla mycket. alla sena kvällar, baden och allt möjligt. Det är så kallt nu och man saknar värmen, älskar sommaren! bara jag som saknar den? ❤️❤️❤️

Likes

Comments

this is the secound time i trying how i can but one of my pictures and i hop you will be satisfied my activety in this app!
welcome tusen time ❤️

Likes

Comments

Welcome to My blog. I'm goding to write in english because I'm not so good at Swedish. My blog is a fashion blog and I'm going to share pictures weakly.

My name is Adnan and I am 16 years old. I live in Sweden with my family. Welcome to my blog.

Likes

Comments

Välkommen till min instgram??@_adde00_

Här är min instgram