så många ord som jag skulle vilja skriva här just nu. men saker går inte att förklara. att folk inte kan förstå en person är så otroligt jobbigt. varför fattar du inte, varför känner inte du som jag gör. är jag ensam om det. är trött på det här. står fast på en och samma plats från dag till dag.

stolthet - stor, dani m

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ibland börjar jag undra vad det finns för folk. vissa människor tror att man bara kan bete sig hur man vill. Jag är trött på personer som tror att det är okej att säga vad man vill till folk. man kan diskutera hur mycket man vill, men vissa saker slänger man bara inte ur sig. Fler borde tänka på att använda orden väl, även jag.
tänk på att personer tar åt sig till slut. säger inte att jag är mogen, men kan vissa sluta bete sig som att dom går i grundskolan? på riktigt!!

Likes

Comments

Jag har dom bästa i mitt liv. ni är söta

Likes

Comments

Hur bra är inte du?

Likes

Comments

dagen vart inte som planerat, hade vovvarna en stund och när dom hämtades sov jag. sen hämtade maja upp mig och vi köpte mat och åkte ut till hennes föräldrar och myste med ivar. åkte sen därifrån och åkte och panta och handla och därefter flytta lite grejer och sen vart det taco mys hos henne! gick ju sisådär, men vi löste det tillslut haha. vart mys i sängen och sen kom bäbis och vovve så vart att natta dom och nu chillar vi galet i sängen framför gamla bb avsnitt <3

imorgon hämtar syrran mig och vi ska åka en sväng till Västerås och sen har även min glossybox kommit, tummen upp.

Likes

Comments

Dom senaste dagarna har jag vaknat 5 på kvällen och sen legat i sängen och kollat film tills klockan är morgon... så har spenderat dom i sängen och inte gjort ett skit.
men idag drog syrran upp mig innan 9 imors för att hänga med och kolla när denniz och flera skulle köra cross. synd att jag inte hade system kameran med mig, men mobil bilder fick duga. sen åkte vi till fabriken och vidare till lager 157 och därefter en tur på stan.
hängde med hem till erkis och målade och sen däckade jag ett tag. fick skjuts hem till Niklas och har precis badat och lagt mig i sängen för att kolla film, sen blir det att sova gott! puss

Likes

Comments

random bilder.
känner att jag har vart extremt dålig på att lägga upp nått här, så lite bilder, varför inte.

Likes

Comments