VECKAN INNAN JUL ÄR HÄR

Då var den sista veckan innan julen här. En rätt intensiv sådan. Kommande helg är fullspäckad med julfirande och under veckan ska det både hinna förberedas, fixas här hemma, bakas samt tentapluggas. Så skönt att ha allt gjort innan julhelgen så att det bara är att koppla av och njuta under juldagarna sen.

Jag är i stort sätt klar med julklappsinhandlandet vilket är skönt, bara några småsaker som ska bara kompletteras. Julkorten som beställdes redan den 1 december har fortfarande inte kommit så våra nära och kära får en sen julhälsning i år. Bättre sent än aldrig.

Känner ingen större stress alls inför julen. För mig är det tiden nu inför julen som är som mysigast. Allt julstök och fix, bakande, julklappsinslagningen till barnen och mysiga julfilmer om kvällarna. I vår familj är julen inte bara en dag utan vi firar ju både nu i helgen och under både julafton, juldagen och annandagen. Har man stor familj som blir det också mycket firanden. Eftersom vi även firar den ortodoxa julen så blir det liksom lite dubbelt upp av allt. Mysigt.

Det jag känner mest stress över är att få juridiktentan klar så att jag bara kan njuta med min familj hela julen sen.


Hur firar ni jul hos er?Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229