TILLBAKA TILL VARDAGEN

Igår började flickorna förskolan efter nästan 2 månader hemma. Vi har verkligen haft en underbar sommar i år och det var med blandade känslor vi gick tillbaka till vardagen. Men det ska bli skönt med lite rutiner igen. Flickorna hade haft en toppendag på förskolan och idag gick det lika bra med. Nu går de båda i samma grupp så jag tror de känner en enorm trygghet att ha varandra. Att vi sedan har världens bästa förskola hjälper det med.


För min del var det idag dags att gå tillbaka till skolbänken, dvs mitt eget köksbord. Idag drog höstterminen igång och vi började den med en kurs i Webbanalys & Certifiering. En kort men intensiv kurs i något jag kan i stort sätt inget om. Så det blir en väldigt lärorik månad framöver. Känns så galet att det nu är mitt sista år innan jag tar examen! Jag är så taggad att komma igång och börja jobba på riktigt sen efter mer än 4 år hemma.


Efter att jag hade hämtat barnen på förskolan åkte vi för att handla mat. Tog en sväng förbi Dollar Store på vägen. Jag har aldrig varit i ett sådant varuhus tidigare så det var jättespännande att se vad de hade för utbud. Väldigt mycket fyndvaror, speciellt kollade jag in städ, hygeinen och inredning. Det kommer nog bli fler turer dit framöver, ligger ju så nära oss. Därefter åkte vi till Ica Maxi och det var vi ju inte ensamma om. Hela pensionärs-ligan var ju där idag, rabatt tisdag för de äldre. Så vi fick trängas ordentligt där inne.

Därefter hem och laga middag. Tjejerna hade önskat apache vilket jag tyckte var en bra idé. Några timmar senare, två trötta barn, en trött mamma och mat på bordet blev resultatet. Maken minst sagt lycklig när han kom hem. Jag har lovat att laga mer syriansk här hemma igen. Det går i perioder men nu har jag lovat att vi ska äta minst en syriansk rätt i veckan så jag får se vad det blir till nästa vecka. Förslag någon?


Gillar

Kommentarer

Jagärmamma
Jagärmamma,
Det låter som om ni hade en bra start på skola och förskola
jättekul 😊
jo maxi och deras rabatt 😂🤣
för oss var skorna och gympakläderna precis vid ingången med genväg sen till kassan
tur det
ha en bra dag idag kram 💕💕
nouw.com/jagärmamma
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229