bekämpa vuxenakne


I veckan blev det påfyllning i badrumsskåpet här hemma. Jag har äntligen hittat både hudvårdsserie och hudterapeut som jag är nöjd med. Jag har sedan i höstas kört med produkter från Dermaceutic efter konsultation av Hanna på Hudvårdsrummet i stan. Jag var nöjd med serien rätt snabbt efter användning men det var inte förens jag kombinerade dem med ansiktsbehandling på Hudvårdsrummet som jag verkligen såg resultat.


Jag har i 30-årsåldern fortfarande problem med akne och det är självklart inget som jag trivs med. Men med kontinuerlig användning av dessa produkter och nu även med ansiktsbehandlingar som komplement så börjar jag verkligen se resultat. Jag ska vara ihärdig nu och följa de råden jag får så hoppas jag att jag får bukt med min dåliga hy. Sedan vet jag även innebörden av en bra kost och vad det gör för huden. Så jag hoppas även att min övervägande veganska kost ska bidra till en mer välmående hy framöver.

Jag kommer återkomma och dela med mig av resultaten framöver när de är mer mätbara. Att dela bilder på sin inte så välmående hy är inte alltid jättebekvämt. Men när resultaten verkligen är bättre så kan det nog även kännas bättre att dela med mig av resan. Mest för att tipsa och dela med mig av min erfarenhet till andra som kanske också lider av akne. Ingen hy är den andra lik och vad som funkar för mig kanske inte funkar för någon annan. Men kan det hjälpa någon så är det guld värt.

När updates kommer så finns de i kategorin "skincare"

Kram


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229