Uppdaterade inte igår, de var så mycket saker att göra men idag ska jag försöka uppdatera mer, nu sitter vi på stranden och kollar på vågorna. Man får dock inte simma i havet för de är väldigt starka och stora vågor. Vi har varit i Side idag och shoppat, i en affär var de en man som ba "You so sexy" och "I give you 50% discount" och han sa att jag var så snygg osv, jag blev så fucking arg på honom, för i affären bakom disken satt en ~9 åring tjej som hade duk på huvudet och långa byxor och långärmad tröja i fucking 40 grader, och så hade han själv ett linne och shorts på sig, asså var är respekten för tjejer, bara för att jag är blond betyder de inte att jag är den snyggaste och sexigaste tjejen?!?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag! Just nu sitter jag på flyget och har tråkigt klockan är 21:54, och vi är på väg till Turkiet!?! Vi ska stanna där i en vecka, jag är så jävla taggad. Men ofc finns det såna horungar på flyget som skriker och gör andras liv så mycket svårare. Fattar liksom int varför de existerar såna barn, asså jag vet att nån kommer kommentera " Men hallåå du har också varit en unge" ja jag vet men jag skrek inte på allmänna platser, och faktiskt inte på ett jävla flyg. Jag har 3 gradens ADHD diagnos så jag redan svårt att sitta på ett flyg. Vi kommer bo på Pegasus World Hotel, de är nog de bästa hotellet jag har varit på. Jag kommer uppdatera lite mer min blogg denna veckan. Detta inlägg kommer komma upp klockan 04:00 för då har jag WIFI. Asså de ända som e piss med att åka utomlands är att jag måste lämna min bae Emma. Asså hon vill inte att jag skulle åka hon började gråta när jag sa att de är fredag idag och du kommer inte se mig på en vecka, hon ville inte lämna mig, men jag lovade henne att jag skulle ringa varje dag. De som inte vet min och Emmas story så har vi varit bff ända från dagis alltså kanske 10/11 år och hon betyder fan allt för mig utan henne är jag inget, asså en gång kom de en hund som hade rymt på skolgården, och jag älskar hundar så när jag så att den gick på vägen började jag gråta, för jag tänkte på de om den skulle bli över körd... men så var Emma där och kramade mig och sa att de kommer bli bra, och de var den bästa stunden i mitt liv. Klockan är 23:03 vi ska landa snart. Sen väntar 2 timmar i en buss till hotellet och sen en liten nattsimning i havet. Nu har vi landat, jag väntar på väskorna, mamma och pappa gick och köpa snacks till kvällen/natten. Vi ska åka snart (buss) till hotellet. Asså PANIK här är piss mycket människor, jag kommer dö. Jag kommer uppdatera mer i morgon på ett nytt inlägg. Ha det bra!

Likes

Comments

Idag har det varit en jätte bra dag, jag har kört cross och på börjat min packning till Turkiet. Vi ska alltså åka till Turkiet om 8 dagar alltså 24.9, jag är jätte taggad

Likes

Comments

Jag mår så mycket bättre nu. Klockan är 07.56 och jag ska till skolan, idag ska vi ha en presentation till rektorn, jag är så nervös men jag tror att de kommer gå bra, asså en etta tror att han kan slå mitt ass, man ba nej men de är också lite kul.

Likes

Comments

Jag har inte mått så bra idag, inget har liksom workat. Skolan, hobbyn, allt de bara är inte okej. De finns inget som håller mig kvar här mer... Jag kommer snart logga ut från alla sociala medier o ba leva ett o socialt liv...

Likes

Comments