Hej.

Jag tänkte bara börja med att förklara varför jag vill vara anonym och varför jag valde att starta en blogg.

Så anledningen till att jag startat denna blogg är för att jag känner att jag måste ha någonstans att skriva av mig och få ut mina känslor och tankar. Ibland blir det bara för mycket tankar och känslor och man vill bara få ut det någonstans. Lägger man då ut det på t.ex. Facebook, Instagram eller Snapchat så börjar folk direkt och påstår att man inte skriver sånt där för man söker bara uppmärksamhet och det kvittar och det är något positivt, negativt eller vad det nu än är. Man blir dömd så snabbt och det ända folk tänker sen är att jag ljuger för att få uppmärksamhet.
Så därför har jag valt att ha denna bloggen där jag kan skriva utan att bli dömd för saker som andra säger.
Det kommer kanske en dag när jag känner att jag litar mer på mig själv och andra och då kommer jag kanske fram.

Men fram tills dess kommer detta var min blogg som jag kommer skriva om mig själv på. Jag kommer för det mesta skriva om min ADHD, mina tankar och mina känslor. Det kommer naturligtvis att vara både positivt och negativt men också mycket där emellan.

Jag älskar också att hjälpa människor, att lyssna och ge tips & råd. Så jag hoppas naturligtvis också att dels jag kan va till hjälp för någon kanske med ADHD eller någon annan psykisk sjukdom, eller någon som har andra problem samtidigt som jag hoppas att här kan finns någon som ger tips & råd tillbaka. Jag älskar problemlösningar så det är bara att höra av sig om ni tror att jag kanske kan va till hjälp.

Jag uppskattar oftast det mesta och hoppas att man stöter på många andra personer som är som jag, jag skäms absolut inte över mina problem snarare tvärtom.

Självklart får ni kommentera och dela med er av bloggen.

Detta som sagt är mitt första inlägg med lite snabb info, nu ska jag fortsätta med designen på bloggen och jag hoppas innerligt att jag får några läsare iallafall!

Likes

Comments