Det var ett tag sedan sist och det har faktiskt hänt en hel del. För att uppdatera er på vad som hänt så tänkte jag sammanfatta mitt 2016 i detta inlägg!

Januari

Januari var månaden då jag började min sista termin på gymnasiet. Det var även månaden då jag gick på den mäktigaste konserten jag någonsin varit på - Hillsong Worship - där ingen mindre än Jesus var huvudpersonen.
Det var snö ute vilket The Pulca Crew såg till att göra det bästa av.

Februari
I februari skrev jag en debattartikel som publicerades i Borås Tidning. Klassen reste till Stockholm och gick på föreställningen "Idioten" på Dramaten.
Detta var även månaden då jag åkte till Polen på missonsresa med ett gäng fantastiska människor. En helt underbar vecka, en av de bästa i mitt liv.
Den 29:e februari så sa jag JA när min andra hälft gick ner på knä.

Mars
Förlovningslyckan var som mest påtaglig och bröllopsplaneringen började ganska direkt. Vi fotograferades, satte ett datum som visade sig bli för tidigt så vi valde att flytta fram bröllopet.

April
Hela april spenderades i soffläge framför tvn då körtelfebern slog till. 3 veckor i soffan med en diet bestående av piggelin och potatismos. En riktigt tuff månad både fysiskt och psykiskt.

Maj
Efter 3 veckor i soffläge började jag få lite mer energi och sakta men säkert blev jag friskare. Min andra hälft flyttade in i det som nu är vårt gemensamma hem. Vi målade om i vardagsrummet. Många timmar spenderades med att försöka ta igen det som jag missat i skolan.
Den 30:e maj vankades det bal på Grand och åh vad kul det var!

Juni
Nu blev det sommar på riktigt och framförallt så tog jag STUDENTEN! Den lyckan, glädjen, lättnaden och alla andra känslor går knappt att beskriva.
Resten av juni bestod av jobb och jobb.

Juli
Denna månad var det jobb som gällde, med 3 jobb var det fullt upp på schemat utan varken vila eller ro.

Augusti
Även i augusti stod jobb på schemat, dock med lite mer lediga dagar. Fick äran att delta som gäst på två bröllop där båda paren är fantastiska vänner och det var ren och skär lycka att få vara med och dela dagen med dem.
Det var även denna månad som våra egna bröllopsinbjudningar gick i tryck och skickades ut.

September
September var månaden då det blev för mycket för själen och stressen nådde sin pik. Detta resulterade i två veckor sjukskrivning för att kunna stressa ner efter en tuff sommar.
Spenderade 5 dagar i Schweiz hos min vän. Fick se och uppleva några av de mest vackra vyer jag någonsin sett, det går inte med ord beskriva hur vacker och cool naturen är.

Oktober
I oktober började jag sakta men säkert må bättre och orkade återigen lite mer.
Började som vikarie på en skola och trivs som en fisk i vatten. Att få jobba med barn är så fantastiskt och roligt på så många sätt.

November
Månaden innan den stora dagen! Livet flöt på som vanligt. Sakta men säkert började jag flytta mina saker till det som nu är mitt hem. Jag fyllde 20 och överraskades med en fest - woho! Det var även dags för min möhippa - tjoho! Arbetade de sista dagarna innan jag gick på ledighet inför bröllopet och vår bröllopsresa!

December
Årets bästa månad helt klart. Fick återigen träffa min vän från Schweiz som kom hit för bröllopet.
JAG GIFTE MIG! Ord kan inte beskriva hur fantastisk den dagen var. Blir alldeles rörd när jag tänker på den och alla underbara människor som hjälpte till att göra det till livets bästa dag. Är så tacksam.
Spenderade två veckor på Teneriffa tillsammans med min man. Det var verkligen livets bästa semester.
Vi upplevde Teneriffa och mycket av vad ön har att erbjuda. Vi besökte ett Zoo, världens bästa vattenpark, en ap-park, njöt av vår utsikt från balkongen, vi badade i havet. Det bästa vi gjorde var att vi dök! Det kan vara en av de coolaste grejerna jag varit med om. Att få vara så nära sköldpaddor, rockor, fiskar och havets botten. Wow, wow, wow.
Spenderade jul och nyår tillsammans med min man som jag är evigt tacksam för.

2017, I'm ready for you.

Här kommer några av mina favoritbilder från året!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments