WELCOME MARCH

Välkomnar mars med glädje! Nu är det (eller ska vara) vår. Vår innebär ljusare och varmare dagar. Har faktiskt börjat lägga vinterjackan åt sidan och börjat använda en tunnare. Ser så himla mycket fram emot denna månaden och även resten av månaderna. Underbara vår, så mycket som jag har längtat.

Idag efter jobbet hade jag lite ärenden och nu är jag äntligen hemma. Jag har huvudvärk men är ändå glad pga att det är VÅR. Himla tur att man kan fixa tidsinlagda inlägg för efter jobb orkar jag knappt sätta mig ned för att skriva massa inlägg. Har noll inspo och är oftast så trött. Men tur att helgerna finns så jag kan fixa inlägg för hela veckan, då jag har som mest inspiration.

Min månad kommer bestå utav utgångar. Faktiskt. På lördag ska jag jobba men efteråt ska jag ut och dricka drinkar med en vän. Nästa helg ska jag på examensfest. Helgen därpå ska jag ut ännu en gång för att äta middag och dricka drinkar med finaste människorna. Och sedan kommer ju helgen då vi ska på konserten vi ser fram emot så mycket, Rasta och Ministarke. Denna månaden kommer bli hur bra som helst och nu framåt våren ska jag ju även samarbeta väldigt mycket med två andra bloggare som jag skrivit om innan.

Jag hoppas ni också är lika glada som jag idag över att våren officiellt är här, och att ni också har en rolig månad att se fram emot. <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@