Veckans...

Nu när man är hemma från Kap Verde tänkte jag även börja med något nytt här på bloggen, nämligen ”veckans...” varje söndag där jag kommer sammanfatta veckan, skriva om vad som varit bäst med veckan osv osv. Kul va?! Så nu kör vi...

VECKANS MÅENDE
Väldigt bra! Jag har haft en så himla bra vecka utomlands och allt har bara flutit på och gått så bra. Har varit glad hela veckan, varje minut, och bara tagit vara på stunderna där borta.

VECKANS KLÄDESPLAGG
Bikinis, strandklänningar och flipflops! Har ju spenderat hela veckan i Kap Verde och endast klätt mig i sådant där borta. Det har varit så himla skönt att åka iväg på en solsemester, lämna alla finkläder och skor samt smink hemma i Sverige och bara leva på stranden.

VECKANS BÄSTA
Som om någon missat det..? Meeen, att jag jag och Amanda VUNNIT en DRÖMRESA till Sri Lanka där vi kommer lära oss att surfa. En hel vecka bara jag och hon, stränder och palmer. Kan ju inte bli bättre än så! Det är den stora anledningen till att jag inte var lika ledsen över att lämna Kap Verde. Jag som vanligtvis brukar bli jätteledsen efter en resa.

VECKANS LÄNGTAN
Tills jag och Amanda åker till Sri Lanka på surfläger helt klart! Men även påskhelgen, Stockholm helgen därpå och andra planerade resor den närmsta tiden.

VECKANS BÄSTA NYHET
Att jag fick världens drömvinst(!!) såklart. Inte varje dag man vinner en resa med en av sina bästavänner?!

VECKANS GODASTE
Det får nog bli de exotiska drinkarna som vi drack när vårt hotell i Kap Verde anordnade en ”speciell kväll”. Men även drinkarna som jag drack igår när jag var ute med mina vänner här i Norrköping.

VECKANS TIPS

Den nya svenska serien ”Quicksand - störst av allt” som ni hittar på Netflix! Så jäkla spännande. Jag har sett 5 avsnitt av 6 bara idag... Så tips!!

VECKANS NEDRÄKNING

Det får ju faktiskt bli påskhelgen, Stockholm helgen därpå och Sri Lanka med Amanda.

VECKANS MEST LIKEADE BILD

... Denna! Det blev alltså min mest likeade bild på instagram där jag heter adelinaadelina!

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Åh alltså låter som den perfekta veckan verkligen, vilket jag också tror det var ❤️nouw.com/happym
bolmgren
bolmgren,
Får man sno den listan? 😬nouw.com/bolmgren
adelinaadelina
adelinaadelina,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@