VAD MAN KAN GÖRA I HÖST

​Hur mycket jag än ogillar kyla så är det nu dags att acceptera att hösten är här. För att göra hösten bättre har jag i alla fall skrivit ned lite som man kan göra. Något som kan få mig att faktiskt se positivt på denna årstid. 

Kyla och mörker innebär myskvällar. Film, godsaker och en stor filt. Det kan man ju inte klaga på. Höst innebär även framför allt bio med vänner. Jag om någon älskar att gå på bio! Hur mysigt som helst. 

x Hemmaspa! Köp badbomber, ansiktsmasker och doftljus. Så så mysigt! Gå annars på ett spa där du samtidigt kan boka massage och börja dagen med frukostbuffé. Perfekta presenten till någon man tycker om! 

Börja läsa en bok. Nu kan man inte längre skylla på att man är utomlands, vill sitta på uteserveringar, bada och sola osv. Hösten är den perfekta årstiden för att börja läsa en bok.

Tjejkvällar med sina vänner. Dricka rosè, sminka varandra, baka och ha film-maraton med sina bästa vänner! Varför inte ha ett riktigt pyjamas party? Man är nog aldrig för gammal för det. <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@