TOPP 5 MÅL I JUNI

Jag tänkte kanske börja med något nytt här på bloggen. Nämligen skriva ned mina mål för månaden (ungefär 3-6 st) och samtidigt dela med mig av bilder från förra årets månad, vilket alltså blir juni 2018 i detta fallet. Vad tror ni om det? Jag kanske inte gör det exakt varje månad, men jag ska i alla fall försöka göra det. Så här nedan kommer alltså mina mål för juni...

Resa till ett utav mina drömresmål med två av mina närmaste vänner. Jag har drömt om det här resmålet hur länge som helst, och tyvärr alltid prioriterat bort det när jag bokat resor innan, så nu är jag glad att jag äntligen ska hit. Och dessutom med två av mina närmaste vänner. Vi har planerat så mycket roligt! Vi har bokat bord på de finaste restaurangerna, planerat vad vi ska göra och vart vi ska fota osv. Jag längtar verkligen tills vi åker och tills jag kan dela med mig av resan här på bloggen och min instagram.

Börja med mina promenader igen, vilket jag vanligtvis är väldigt duktig på under våren och sommaren, men jag har inte riktigt tagit tag i det än i år. Så nu är det dags att faktiskt ta tag i det!

Besöka en ny stad i Sverige. Eller ny och ny, en stad jag i alla fall inte varit i på länge?! Vill gärna ha en riktig sommardag och åka till Motala eller Söderköping med vännerna. Eller åka på en spahelg som jag gjorde förra sommaren i Göteborg. Sedan vill jag försöka hinna åka till Stockholm igen den här månaden.

Ha picknick. Ja tack! Jag vet att jag, Amanda och Fanny planerar att ha en picknick framför finaste byggnaden när vi reser i alla fall. Iiihh!!

Bada i en sjö. JA, JA och JA! Det måste bli av den här månaden. 

Har ni några mål denna månad? Xx 

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså åhh! Helt otroligt bra mål ju hjärtat!! Stor kram <3nouw.com/matildaberlin
kaiaheltne
kaiaheltne,
Så herlig!! God tirsdag, klem nouw.com/kaiaheltne
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@