TO TRAVEL IS TO LIVE

Kollar resor och planerar lite inför vart jag vill åka efter min bokade resa. Det finns många drömställen man vill/planerar att åka till (en av mina drömresor kommer ju ske snart, mer om det när jag är på plats), och ett utav dem är Gran Canaria i Spanien. Rätt vanligt och väldigt populärt, men det är verkligen ett måste att åka dit enligt mig.

HÄR är en direktlänk till detta drömmiga hotell i Gran Canaria.

Något jag kollar efter när jag bokar en resa/ett hotell är kundbetyg och hur populärt det är. Ett måste är helt klart att man ska ha All inclusive. Det är värt att betala lite extra för att få äta och dricka hur mycket man vill där, eller hur? Om man tänker efter blir det ju faktiskt dyrare i längden att boka ett billigt hotell och äta på olika restauranger varje dag, varje måltid. Har man All inclusive slipper man tänka på hur mycket man slösar på mat och dricka. Man slipper tänka på vart man ska äta och man slipper ta fram plånboken efter varje måltid.

Vit strand och blått vatten, dröm.

Något annat jag vill ha när jag reser är LUGN OCH RO. Jag vill alltid åka till lugna ställen! Shoppingen är viktig men stranden och hotellet är ännu viktigare. Kanske tråkigt för andra att ligga vid stranden hela dagarna, äta, dricka, shoppa och sedan sova tidigt för att vakna tidigt, men enligt mig är det det bästa som finns! Jag personligen vill ta det lugnt utomlands och väljer därför alltid lugna ställen och hotell. Att resa är att leva, men det är så viktigt att även ta det lugnt när man reser. Jag åker iallafall utomlands för att ta det lugnt. Tips är att spendera pengarna på annat roligare än krogen utomlands. Som tex åka runt och utforska stället, unna dig en lyxig lunch och en fin drink på ett lite finare ställe, gå på spa och shoppa massor! Så mycket mer värt än att slösa pengarna på krogen om man frågar mig. Man bör helt enkelt minnas sin resa fullt ut. Och glöm inte: Fota!! Viktigt för mig som älskar att fota, haha.

Gillar

Kommentarer

sara.87
sara.87,
Kan bara säga att amadores är den finaste stranden i gran canaria... bodde på svit i altamadores hotel. Heeelt underbart och gudomlig mat! Resten utav gran canaria var tyvärr inte lika fint!
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@