TIPS/VARDAGSLYX

Som många redan vet trivs jag bäst utomlands. Älskar att resa och värme året runt skulle jag inte tacka nej till. Men måste säga att det FINNS roliga saker att hitta på här i Sverige också. Man måste bara veta vad. Här nedan kan ni läsa om vad jag gör för att vardagen ska bli lite lyxigare och för att livet i Sverige ska bli roligare.

Äta ute
Börja dagen med frukostbuffè på hotell! Om ni föredrar lunch eller middag ute går ju det lika bra. Dock skulle jag hellre äta middag på en finrestaurang isåfall.

Bo på hotell

Bo en natt eller två på ett fint hotell! Så värt tycker jag. Älskar att bo på hotell.

Drinkar och desserter

Jag går hellre och tar en drink + dessert någonstans än att sitta och ta en latte på ett cafè. Visst kan latte osv vara mysigt på hösten men personligen lägger jag hellre pengarna på en fin drink.

Spa
Det bästa som finns måste ju vara att gå på spa?! Så avslappnande och verkligen något alla borde göra då och då. Är du ledig från jobbet/skolan en dag skulle jag lätt rekommendera att man går på spa, helst ensam! Bara vara för sig själv, äta frukter, dricka något gott och bara slappna av vid jaccuzin/poolen. Passa även på att boka tid för massage när du ändå är där.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@