STRANDTRENDER

Innehåller affiliate-länkar

Inlägget innehåller adlinks.

Nu är det många som antingen är eller ska åka utomlands till stranden. Själv åker man om 33 dagar. Längtar! Tänkte visa er de trender som jag gillar och följer när jag åker utomlands så hoppas ni gillar detta inlägg.

Hattar. Enligt mig kan man hitta de finaste utomlands. Varje gång jag åker utomlands köper jag en hatt. Det finns såå många olika och fina! Så ett tips är att köpa en utomlands men här nedan har jag samlat några fina som finns online just nu. Gillar nr 4 riktigt mycket!

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR

Strandtunikor. Här nedan ser ni de tre jag fastnade för. Har tyvärr inte sett så många strandtunikor just detta år men samma som ovan så kan man hitta de allra finaste utomlands.

7. HÄR / 8. HÄR / 9. HÄR

Hårband. Jag som älskar håraccessoarer älskar att ha hårband osv även på stranden. Det gör så mycket och kan piffa upp vilken strandoutfit som helst.

Dessa är från Hermès. Jag har en därifrån och jag älskar den!

Baddräkter. En baddräkt framhäver verkligen våra finaste former. En baddräkt som är högt skuren ger även illusion av längre ben. Perfekt för någon som är kort som jag. Tycker även det är fint med en baddräkt och sedan en kjol: En perfekt strandoutfit när man sitter och dricker drinkar vid palmerna!

10. HÄR / 11. HÄR / 12. HÄR / 13. HÄR

Långa kjolar. Jag älskar denna trend! Tycker det är så himla fint med en långkjol på stranden. Tänk er en långkjol, flip-flops och en virkad topp som strandoutfit. Hur fint som helst verkligen.

14. HÄR / 15. HÄR ! 16. HÄR / 17. HÄR

Just nu finns det dessutom världens bästa erbjudande. Nu kan ni shoppa tre bikinis och betala för endast två. Hur bra?! Dags att bli en beachbabe nu när sommaren äntligen är här. HÄR kommer ni till erbjudandet och glöm inte att använda koden: SWIM3FOR2 i kassan. Happy shopping och hoppas ni fick lite inspo inför sommaren/resan i sommar. <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@