SANTORINI Food

I fredags skulle jag ut och äta med mina saknade vänner på kvällen så det såg man ju fram emot. Ibland kan det ta flera veckor tills man träffar någon vän men när man väl umgås så känns det som igår. Såna vänner gillar man! Vi gick i alla fall till en grekisk restaurang här i Norrköping, nämligen Santorini. En restaurang jag velat gå till länge faktiskt och som vi kom ut ifrån nöjda och belåtna.

Kvällen började med ett glas rosé för min del.

Sedan beställde vi förrätt. För min del fick det bli vitlöksbröd och tzatziki till. Så glad att många restauranger har glutenfritt bröd numera!

Hur fint?! Denna utsikt hade man också...

Sedan kom huvudrätten. Jag valde lax med klyftpotatis och tzatziki till. Väldigt väldigt gott.

Mina vänner valde annat gott.

Vi hade en sån trevlig kväll. Tjejkvällar med god mat och dryck är verkligen något av det mysigaste man kan ha. Jag som jobbar varje vardag uppskattar ju helgerna lite extra då och oftast ser mina helger ut såhär då. Det gillar man!

Vill ni se fler inlägg som dessa, dvs från mina kvällar? Brukar ju aldrig ta med mig kameran på kvällarna utan främst under dagen bara. Brukar oftast uppdatera min story på instagram under kvällar som dessa så vill ni se ännu mer sånt kan ni ju följa mig på instagram ”adelinaadelina”. Xx

Gillar

Kommentarer

Amanda
Amanda,
Jaaaa mer sånt här! 💗amandalarsson.nu
adelinaadelina
adelinaadelina,
Kul att du gillar!! <3nouw.com/adelinaadelina
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@