Reselycka

Vid havet är jag som allra lyckligast. Osminkad, gyllenbrun hy, solblekt hår, sand mellan tårna och alla palmer runt omkring en. Som ni vet så älskar jag att resa och framför allt upptäcka nya platser. Det finns ingenting trevligare än att träffa nya människor, se nya kulturer och få inspiration lite överallt i världen. Jag har rest så länge jag kan minnas så det är väl något som har suttit kvar. Men sedan är jag ju en person som gillar äventyr och vill göra något hela tiden. Se nya platser. Träffa nytt folk. Åka till platser som gör mig lycklig och ger mig inspiration. Det är så himla viktigt att faktiskt göra det man mår bra av här i livet! Jag vill hinna se och göra allt jag vill göra, och det inkluderar resor. Älskar att boka nya resor och liksom bocka av de länder och städer man länge velat besöka på sin lista. Här nedan tänkte jag skriva ned mina absoluta favoritresor och mina drömresmål som jag vill besöka någon gång i mitt liv...

Mina absoluta favoriter hittills är Dubai, Chaniakusten Kolimbari, Ksamil och Ayia Napa.

Dubai innehöll vardagslyx och det där lilla extra. Fina stränder, lyxshopping, bra mat och en resa som man sent (aldrig) kommer glömma. Dyrt, men prisvärt. Jag föredrar att besöka nya platser men just Dubai vill jag åka tillbaka till och se mer av allt. Ångrar att jag inte gjorde allt jag ville göra. Det är så viktigt att göra allt man vill göra när man väl är på plats har jag märkt. Nu var jag där för tre år sedan och jag kan tänka mig att så mycket mer har hänt. Så en vacker dag ska jag absolut åka tillbaka till Dubai!

Chaniakusten, Kolimbari i Grekland innehöll allt som jag älskar: Ett lyxhotell i världsklass, finaste stränderna, båtliv och god mat! Vi bodde på ett femstjärnigt hotell och hade en egen pool utanför vårt rum. Det var så himla härligt att vakna upp och ha sin egna pool precis utanför. Maten var hur god som helst och stränderna var magiska! Vi åkte båt, badade, njöt av solen, träffade fantastiska människor och hade 8 fantastiska dagar. Ett måste är att besöka Balos som är ett litet paradis.

Ksamil som ligger utanför Saranda, Albanien är magiskt. Stränderna är turkosblåa och våra 10 dagar gick ut på att åka båt, snorkla och festa. Är ni ute efter magiska stränder ska ni åka dit! Hit vill jag nog också åka tillbaka till.

Ayia Napa, som de säger är en partystad, är mycket mer än så. Det är så underskattad för den staden innehöll en av de finaste stränderna jag sett hittills. Det var såå himla fint där. Jag var där i våras och var så nöjd! Det trodde jag aldrig att jag skulle säga om den staden faktiskt. :-)

Och sist men inte minst, mina drömresmål. Några har jag ju redan bockat av och två av de kommer jag bocka av om två veckor, nämligen italienska rivieran och Milano. Men några andra drömresmål är Hawaii(!!), som jag drömt om sen jag var liten, Maldiverna, franska rivieran och Paris, Mexico, Palma och Karibien. Exotiska resmål som ni kan se!

Vart drömmer ni om att åka och vilket resmål har varit ert bästa?! Xx

Gillar

Kommentarer

Natalie
Natalie,
Vilka fina bilder! Vad roligt att läsa <3www.devote.se/nellaroc
adelinaadelina
adelinaadelina,
Åh men tack! <3nouw.com/adelinaadelina
Netti Starby
Netti Starby,
Kul att läsa om dina drömresor och så underbara bilder! 😃starbys.se
adelinaadelina
adelinaadelina,
Vad kul att du tyckte det! Tack snälla nouw.com/adelinaadelina
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@