RES BEKÄNNELSER

X Jag föredrar All inclusive och har det nästan alltid när jag reser förutom när jag åker till Albanien på somrarna. Tycker det är så bekvämt och man slipper tänka på pengar. Att äta hur mycket mat man vill, dricka drinkar när man vill och äta annat gott när man känner för det utan att ens behöva ta upp plånboken är något jag verkligen älskar. Lite vardagslyx för mig/de som älskar mat och drinkar, haha. Bara för man har All inclusive betyder det ju inte att man absolut inte kan äta på någon restaurang utanför hotellet någon gång osv?!

X Jag älskar att resa och upptäcka nya platser. Att hänga på stranden är kul och avslappnande men att göra saker och upptäcka nya ställen, det älskar jag verkligen!! Har faktiskt lite svårt att sitta still och blir lätt uttråkad vart jag än är, haha. Något som de jag umgås med kan tycka är lite jobbigt. Att gå runt och göra något nytt hela tiden är ju mycket roligare enligt mig.

X Jag trivs såå himla bra i bikini! En fin bikini, en strandkjol eller klänning, ett par flip-flops, osminkad och gyllenbrun hud.. Då känner jag mig som finast faktiskt.

X Jag är helt kär i palmer. Det är såå fint med palmer överallt och jag önskar jag bodde i ett varmt land med palmer runt omkring mig hela tiden!

X Jag är inte flygrädd alls. Det är obehagligt när flyget lyfter och landar men annars är det lugnt. Skrattar dock inombords när folk klappar händerna när man landat.. Haha??

X Tycker verkligen människor utomlands är hundra gånger trevligare än människorna här hemma i Sverige, tyvärr. Älskar att se andras kulturer osv. Så himla fint när människor är olika men ändå accepterar varandra utomlands. <3

Gillar

Kommentarer

jossanj
jossanj,
Roligt inlägg!nouw.com/jossanj
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@