RENSA DIN GARDEROB PÅ RÄTT SÄTT

Är det något jag gör då och då så är det att rensa garderoben. Då menar jag inte att ta någon blus och bara slänga den utan att tänka mig för utan välj en dag i veckan då du ska spendera flera timmar på endast din garderob.

Nu är frågan om man ska spara plaggen, ge bort/sälja eller om de går att återvinna. Här är mina tips!

Är plagget något du burit de senaste åren? Om inte så är mitt tips att ge bort/sälja det. Ett plagg man inte använt de senaste åren kommer man inte använda nu heller. Vill du hellre sälja rekommenderar jag att skaffa ett bloppiskonto på instagram. Det har jag gjort! Mitt bloppiskonto på instagram är: bloppisadelina.

Gör plagget dig lycklig och blir du lycklig av att bära det men har inte använt det på länge? Du kanske inte har haft tillfälle att använda den där blusen du egentligen trivs så bra i? Behåll i så fall! Det går att återvinna det.

Är plagget obekvämt, helt fel färg för dig eller så kanske du helt enkelt inte trivs i det? Ge bort/sälj det. Man ska känna sig 100% säker i det man klär sig i. En enkel blus blir hundra gånger finare om man bär den bra, dvs om man är säker i den. En tråkig klänning man bli hur fin som helst så länge man bär den på rätt sätt.

Har du kvar vissa plagg du inte använder bara för det är designerplagg? Om ja, sälj och spara ihop lite pengar så kan du köpa något i samma prisklass som du faktiskt kommer använda.

Gillar

Kommentarer

elinm
elinm,
Något man borde göra oftare!nouw.com/elinm
adelinaadelina
adelinaadelina,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@