Releasefest med iDeal of Sweden

Här kommer en bildbomb från releasefesten i fredags! Gick som sagt dit med Aida, hennes vän och Fanny. När vi kom fram så bjöds det på bubbel och sedan fotades vi vid en pressvägg. Därefter gick vi runt och minglade, fotade och hade det jätte trevligt.

Hur fint?! Vid detta laget har ni nog förstått hur mycket jag älskar blommor och fin inredning. Det kom t.o.m fram tjejer som gav mig komplimanger för min instagram och blogg - Hur unika, fina och rosa mina sociala medier var. "Blommor överallt". Haha! Blev såå glad och så kul att veta att mina bilder verkligen visar "vem jag är".

Det bjöds även på tilltugg och det blev ett till glas bubbel för mig och Fanny. Och kolla på hennes superfina väska från Louis Vuitton... Verkligen såå fin och en perfekt liten axelremsväska!

Sedan fick vi välja skal från deras SS17 kollektion. Hur fin är inte den nya kollektionen?! Marmor är helt klart ett vinnande koncept.

Vi hittade fina ballonger och började fota vid dem. Ni anar inte hur många bilder jag har vid dessa ballonger.. Vi stod nog här i minst en halvtimme och fotade.

Efter att vi hade upptäckt ballongerna så blev jag och Aida fotade vid pressväggen igen. Samtidigt fotade någon av våra vänner oss också.

Jag och fina Fanny!

Aida, jag och hennes vän som var så himla fin och snäll! Blev chockad över att hon inte har instagram.. Appen jag älskar och som man måste ha?!

Jag och tjejerna plus en ny vän. Nämligen Isa. Jag tror att Amanda var den som fotade oss. Dessa tjejer var med oss resten av kvällen också. <3

Jag och min fina Aida!

Fotades i en fotobås med Fanny. Svårare än vad man tror om man som vi, vill ha FINA bilder, haha. Visar bättre bilder på dem i ett annat inlägg! Roliga bilder innebär roliga minnen ju.

Och sedan fick vi även finaste goodiebagen med oss hem! Innehållet får ni se i ett annat inlägg. Tack alla som var med! Hade så kul och det var så himla kul att träffa nytt folk. Så bra stämning och verkligen jätte snälla och gulliga tjejer överallt. Tack även till de som kom fram och var såå gulliga?! Blev så glad för era fina ord angående framför allt mina bilder. Ler liksom fortfarande och blir så glad när tjejer är snälla mot varandra. Blev flera kramar från alla möjliga om man säger så. <3

Gillar

Kommentarer

Emma
Emma,
Åh va kul med releasefest! och fina bilder du fick till 😃 www.nouw.com/februariibarn
adelinaadelina
adelinaadelina,
Ja verkligen. Tack snälla!! nouw.com/adelinaadelina
Anna
Anna,
Wow vilka fina bilderannamatkovich.se
adelinaadelina
adelinaadelina,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@