ORGANISERA PÅ ETT SMART OCH FINT SÄTT

Att organisera sina plagg på bästa sätt kanske inte är så enkelt eller roligt att göra, men verkligen ett måste enligt mig. Jag som är så insatt i just mode tycker att jag ändå har rätt bra koll så tänkte dela med mig av mina små tips och idéer till en organiserad och fin garderob. Frågan är om man ska byta ut hela sin garderob och shoppa massa nytt, eller om man ska gå efter sin nuvarande garderob?! Detta tycker i alla fall jag att man ska gå efter för att organisera sina plagg på bästa sätt.

Satsa på bra galgar. Bra galgar är faktiskt superviktigt att ha så att man inte förstör kläderna. Jag har vita trägalgar och de är bra. Jag tycker man ska ha likadana galgar och hänga de åt samma håll. Det ser mer organiserat och finare ut då och det tror jag nog fler utgår ifrån också. Har man en klädhäst skulle jag ha galgar i siden, gärna i vit färg. Såna galgar ser ju så fina och lyxiga ut! Vill ha!

Rensa garderoben då och då. För det första är det lättare att hitta outfits när man bara har kvar plagg som man använder och för det andra känns garderoben lättare. Rensa garderoben då och då, annars är det lätthänt att man glömmer vad man har. Väldigt onödigt att ha massa kläder hängandes och liggandes när man aldrig använder dem ändå. Brukar säga "jag vet att någon annan skulle använda detta plagget mer än jag så bäst att sälja / ge bort det".

Separera festplaggen från vardagsplaggen. Här gäller det att ta fram vardagsplaggen som mest.

Köp en sittpuff i sammet och en fin klädhäst. Dock måste man ju ha plats för det också. Min dröm är att i framtiden ha en walk in closet med en rosa, vit eller beige sittpuff i sammet i mitten, en fin klädhäst för att ha mina finaste plagg hängandes och en superstor garderob. Ser det verkligen framför mig när mina fina väskor, mina finaste plagg och alla fina designerpåsar och kartonger står där så fint. Är det något jag älskar så är det att inreda och min walk in closet skulle absolut vara såå fin. De som känner mig vet även att jag samlar på designerpåsar / kartonger och har det gärna som inredning.

Hoppas ni fick lite inspo och gillade inlägget. <3

Gillar

Kommentarer

emilialiljedahl
emilialiljedahl,
Jättebra tips! Kram <3nouw.com/emilialiljedahl
adelinaadelina
adelinaadelina,
elinm
elinm,
Bra tips! 😊nouw.com/elinm
adelinaadelina
adelinaadelina,
Vad kul att du tyckte det! nouw.com/adelinaadelina
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@