MY FAVORITE ONLINE STORES

Innehåller affiliate-länkar

Inlägget innehåller adlinks. 1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR

Nelly.com - Vem känner inte till underbara Nelly? Nästan alla mina kläder är härifrån. Här hittar ni många olika märken men jag älskar deras egna märke Nly trend. Deras klänningar och skor framför allt! HÄR kan ni dessutom komma till deras sale som just nu har upp till 60% off.

Zalando.se - Innan kollade jag aldrig in denna webshop men sen jag började blogga har jag fastnat för denna sida mer och mer. Zalando levererar riktigt fina plagg, framför allt väskor och kjolar om man frågar mig.

Madlady.se - Madness is in the air! Här kan ni hitta en hel del fina plagg men även smink från lyxiga märken så som Milani, Gerard Cosmetics och theBalm som är mina personliga favoritmärken.

Na-kd.com - Denna underbara webshop har plagg från bland annat Ida Sjöstedt och mycket mer. Deras baddräkt är to die for. Just nu har NA-KD.com en vårkampanj där ni kan få 20% rabatt på ett köp om ni anger NAKDAPRIL i kassan. Passa på att hitta något fint till vårgarderoben!

Missguided.com - Världens BÄSTA webshop för alla som älskar klänningar lika mycket som jag. Här kan ni hitta alla möjliga plagg men just deras klänningar är som mest populära. Allt från gulliga och fina till enkla och eleganta klänningar. Även en hel del fina kjolar. Jag har storlek 34 på deras plagg och är vanligtvis en 32-34 i övrigt, så skulle nog säga att deras storlekar är rätt små. Men jag älskar verkligen denna webshop och är så glad att deras plagg är små i storlekarna faktiskt.

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR 5. HÄR

Monroeworld.se - Här finns underbara pälsponchos, pälsjackor osv osv. Inte så mycket päls just nu dock då det är dags för vår och sommarplagg, men finns mycket annat fint också. Jag är så nöjd med allt jag köpt från Monroeworld. Vann ju dessutom en puderrosa pälsponcho från denna webshop för några månader sedan så håll utkik på deras instagram för där har de tävlingar väldigt ofta. Jag som aldrig vinner någonting vann världens finaste pälsponcho som jag kommer använda såå mycket nu framåt våren.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@