MORE LOVE, LESS HATE

När jag var yngre kände jag att det var svårt att passa in någonstans. I det verkliga livet har jag alltid varit den blyga personen som egentligen inte vågat öppna mig för många alls. Jag har alltid hållt mig till de få jag trivs med och jag har alltid, oavsett vad, varit en person som absolut inte kan vara elak. Är någon elak, ja då håller jag mig långt ifrån den/dem. Jag vet att väldigt många känner att de inte riktigt passar in. De vågar inte riktigt vara sig själva och letar fortfarande efter sig själva.

Jag kan med handen på hjärtat säga att jag är väldigt säker i mig själv. Nu. Men när jag var yngre var jag absolut inte det. Ni vet hur det kan vara i skolan. Man vågar inte klä sig som man vill och man är rädd för att sticka ut pga viskningar i skolkorridoren. Jag tror faktiskt alla letar efter sig själva under sina skolår och det tar tid att hitta sig själv. Jag hittade mig själv när jag slutade skolan och började jobba. Diskuterade detta med mina vänner igår på jobbet. Vissa av dem saknade skolan då man slapp tänka på jobb, räkningar och det vuxna livet.. Men jag? Jag saknar verkligen inte skolan. Jag älskar att jobba och leva det vuxna livet. Jag har lärt mig hur man ska prioritera och vad som är viktigt här i livet.

Jag vet hur elaka människor kan vara. Men jag vet även hur snälla de kan vara. Frågan är varför vissa envisas med att vara elaka. Extra lätt att vara elak är det idag när sociala medier är en del av allas vardag. Det är ju lättare att vara elak bakom sin mobil än framför någons ansikte. Oavsett någons instagramflöde och åsikter är det aldrig okej att lägga en elak kommentar. När du sitter där och väljer att skriva en kommentar med en elak tanke bakom, tänk på att de orden skriver du till en verklig person. Till en person som kanske får som en spark mot magen när den läser dina ord.

Jag vill uppmana alla att vara SNÄLLA. En onödig kommentar på någons blogg eller instagram bild kan göra så himla mycket. Ge mer KÄRLEK. Jag tror alla skulle må så mycket bättre av att vara snällare. Jag tror verkligen inte att mobbare/de som trakasserar någon mår bra inombords. Jag tror sådana människor är osäkra på sig själva och försöker lyfta sig själva genom att försöka sänka någon annan. Det är verkligen så fel och jag kommer aldrig förstå hur sådana människor ens kan sova om nätterna. Jag älskar att ge tjejer komplimanger under deras instagram bilder eller bloggar. Jag vill aldrig någonsin vara en person som förstör någons dag genom att kommentera en onödig och elak kommentar.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@