Mina sommarplaner

Midsommar - Jag älskar midsommar och att ha blommor i håret men i år blir det lite annorlunda med god mat och fint sällskap. Ser fram emot det såå! Kommer bli fantastiskt mysigt.

Liseberg eller Gröna Lund - Åker dit om några helger för att spendera första dagen i Liseberg eller Gröna Lund sedan sover vi kvar för att nästa dag hitta på något annat roligt. Om jag får välja blir det lite shopping och mys.

Halmstad - Förmodligen! Ska åka och besöka min vän under en helg.

Köpenhamn - Planerna är att åka dit denna sommar så det ser jag ju fram emot. Verkar vara en så himla mysig stad ju!

Stockholm - Mitt älskade Stockholm. Ska dit några gånger för att bland annat umgås med vänner. Sitta på uteserveringar, dricka drinkar på Josefinas, fika och fota såklart.

Grekland - Det jag ser fram emot som allra mest! Åker som sagt dit med min syster och vi kommer bo i världens finaste dubbelrum med en alldeles egen pool precis utanför rummet. Längtar så himla mycket!

Annat mysigt jag kommer göra är såklart grilla, sola och bada, ha picknick, luncha/fika ute väldigt ofta, roadtrip runt om i Sverige samt bara umgås med mina nära och kära. Denna sommar kommer bli så himla bra med världens bästa människor. <3

Gillar

Kommentarer

ISA
ISA,
Men ååh vad härligt med resan! och HALLÅ, kan vi inte ses när du är i Sthlm?! Om ja - släng iväg ett meddelande. Kram!www.isabyl.se
adelinaadelina
adelinaadelina,
Fina du! Absolut. Jag hör av mig när jag åker till Stockholm <3 nouw.com/adelinaadelina
Celine
Celine,
Men åh så mycket kul!celinelf.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@