Mina favoritsidor + märken!

Annons: Innehåller reklamlänkar

Väldigt många som brukar fråga mig vilka mina favoritsidor och märken är så det tänkte jag faktiskt dela med mig utav. Jag kommer både nämna mina budget och lyx favoritsidor och märken! Tänkte att vi börjar med budget...

BUDGET

Bubbleroom - Det här är nog min absoluta favoritsida och har varit länge nu. Här hittar jag faktiskt det mesta! Här shoppar jag hem det mesta. Många av mina blusar och toppar är härifrån, men även mycket annat. Här finns även mina favorit budgetmärken Chiara Forthi och Happy Holly. Jag hittar alltid massa fint från just dessa märken. Gillar även de små unika detaljerna på plaggen från framför allt Chiara Forthi. Trots budget så är kvalitén hur bra som helst också!

Gina Tricot - Här shoppade jag mycket när jag var yngre, sedan slutade jag. Men det senaste året har Gina Tricot levererat superfina plagg och även smycken, så det har blivit en utav mina favoritsidor.

Asos - Den här sidan gillar jag främst pga att de har plagg som är ”petite”. Perfekt för mig som är kort och liten i kroppen! Så här kan jag hitta klänningar som har en bra längd för mig.

Na-kd - Här hittar jag alltid massa fina spets bh-n och blusar framför allt! Sedan har många influencers designat sina kollektioner med Na-kd. Älskar alla plagg från Iva Nikolina x Na-kd framför allt!

Nelly - Här hittar jag alltid allt jag söker. Allt från klänningar, skor, blusar, bikinis. Nelly är en stor favorit hos mig!

LYX

Mytheresa - På den här lyxsidan kan man hitta märken som Gucci, Valentino, Prada, Saint Laurent och mycket mer. Både kläder, väskor och skor samt accessoarer kan man hitta på Mytheresa.

Net-a-porter - Även här kan man hitta olika lyxmärken. Jag köpte min borste från Balmain härifrån!

Busnel - Världens finaste capes, kjolar och kappor hittar man här! Åh, jag älskar verkligen Busnel och hur klassiska alla plagg är. Plagg som aldrig går ur modet är det ju verkligen!

By Malina - Verkligen en stor favorit hos mig vad gäller både sida och märke! Åh, jag älskar verkligen allt hos By Malina. Romantiska och söta plagg. Jag har bland annat en baddräkt, klänning, ett diadem och en strandväska därifrån. Superfina mönster och bra kvalité!

Ida Sjöstedt - Här kan vi verkligen prata om eleganta och fina plagg. Speciellt klänningarna! Älskar verkligen det här märket.

Hoppas ni fick lite inspo! <3

Gillar

Kommentarer

johnssons
johnssons,
Du är så himla vacker! Hoppas du får en toppen bra dag fina du<3nouw.com/johnssons
adelinaadelina
adelinaadelina,
Tack snälla finis! Detsamma <3nouw.com/adelinaadelina
Lillystromqvist
Lillystromqvist,
Åh så himla roligt att få ta del av vackra du! <3 Kram på dig!nouw.com/lillystromqvist
adelinaadelina
adelinaadelina,
Vad kul!! Kram <3nouw.com/adelinaadelina
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@